I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 17 februari 2009

Av Marie - 17 februari 2009 23:29

Jag uppskattar att jag trodligen har läst ut Pepperkakshuset imorgon, och att jag snart börjar med min nästa vilket kommer att bli Philadelphia, en bok som jag läst lite om på engelska men jag för första gången ska ta och läsa nu eller ja när Peppakakshuset är utläst. Nästa månad tänker jag i alla fall ta och handla dessa Ben&Jerry's Chocolate Fudge Brownie och Cookie Dough, så nu har jag tagit i alla fall ett beslut idag. Men nu ska jag gå och fika och dricka en kopp te. På återseende...

Av Marie - 17 februari 2009 21:41

Jag som under en tid haft funderingar kring om gris är något för mig, då jag upptäckt att jag oftas får ont i magen efter åt. Idag blev det Pizza och bara för att testa min teori så tog jag Africana, tomat, ost, banan, ananas och curry - ingen skinka. Och jag har inte ont i magen. Mamma tjatar att jag måste börja förra en matdagbok, för att kunna se svart på vit vad jag kan och inte kan äta - eller vad jag får mindre ont i magen av. Jag vet inte allt, men till en 60-65% så har jag nu koll vad jag kan och inte kan äta. Åh föresten så var Pizzan god. Men jag orkar faktiskt inte förra en matdagbok eller i alla fall inte att skriva ner det på papper, den jag har är vad jag har provat mig fram och sedan beroende på om det gett för mycket smärta så har jag uteslutit den ur min diet som går ut på att inte få ont i magen. Vissa följer dieter av en helt annan orask, men jag har ett annat mål med min och det är att minska topparna av smärta pga det jag ätit.

Av Marie - 17 februari 2009 15:33

Jag sitter och funderar, det jag gör allra bäst - tydligen för det är det enda jag är bra på. Nå, nu sitter jag och bestämmer mig för om jag ska köpa örhängerna jag såg igår eller inte? Det vill säga innan jag tappade bort mitt shoppinghumör. Och nu sitter jag och funderar på att köpa eller inte köpa, för det är alltid bättre att tänka igenom och fundera innan man handlar än att inpulshandla. För jag kan inpulshandla, men det är för grejer som inte kostar så mycket, det är mer som ska ta i beräkning om det är över min tillåtna gräns. Men det är inte det enda jag gör, jag passar även på att läsa en del. Boken som jag råkade tappa ner i handfatet igår, den är torr men sidorna är lite vågiga nu och jag har lust att lyssna på musik som jag inte har, så det måste jag snart göra någonting åt som att ta och inhandla den.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards