I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 25 februari 2009

Av Marie - 25 februari 2009 22:24

Jag har nu ätit upp semlan, den var god men jag har ätit bättre - denna var inte köpt på ett konditori. Det verkar som om jag kommer att slinka förbi chokladbutiken imorgon innan jag med urkraft ska försöka ta mig hem igen med alla böcker eller de som finns kvar i alla fall. Och jag ska nog våga prova något nytt som lite praliner för att smaka om det är gott. Om en stund ska jag ta och fika och se en film, får se vilken det kommer att bli?? Sen ska jag läsa några sidor innan jag somnar, men innan dess ska jag ta och bädda rent i sängen som kommer att gå i lila toner. Jag ska se när jag hinner hämta insperation från inredningsboken jag fick hem idag, angående hur man inreder behagliast för en själv och för ögat. För det kommer att bli intressant, det är alltid nyttigt att tänka i nya banor och förnya sig. Jag ska väl försöka att sätta igång och städa mitt rum innan helgen och läsa ut boken Ren som snö men jag kan inte lova alltför mycket att det kommer bli av innan helgen. Men man kan alltid hoppas.

Av Marie - 25 februari 2009 18:24

Innan jag går och köper böcker på bokrean så ska jag passa på att gå till choklad butiken och köpa choklad, det finns ett svenskt märke som är är nyfiken på, som inte har sojalektin och så finns det ett australsiskt märke också. Men jag är lite sugen på att prova några praliner som jag aldrig har ätit någonsin, man köper ju dem i hektogram. Får se om jag tar och skämmer bort mig själv imorgon eller inte?? För pralinerna ser goda ut, och det är hel del böcker som ska hem - fast en har vi redan så den behöver jag inte köpa igen, sånt gillar mina händer då det kommer bli en del att bära. Men nu ska jag gå och läsa lite till innan jag äter min semla om några timmar. På återseende...

Av Marie - 25 februari 2009 17:37

Det blev som det blev idag, jag får försöka åka ner till bokrean imorgon istället, men jag fick i alla fall hem packetet som delvis innehöll böcker från bokrean idag. Om några timmar ska jag ta och äta min semla, men innan dess tänker jag läsa lite och förmodligen ta och kolla in böckerna som jag fick idag, en där man kan läsa om kanarieöarna, vilket kan bli till hjälp dels därnere i sommar men också om den äldre herren som jag har i mitt huvud som bor på kanarieöarna, som jag inom kort ska börja skriva om i boken som jag skriver om den gamla damen från Portugal. Jag läste om att apple Macbook pro är precis som min iPod classic giftfi, så det är ytterliggare ett skäl att köpa den modellen nästa gång man köper en ny datorn, och jag som är sugen på att köpa den tidigare. Nu har jag hittat en till anledning.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards