I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 24 februari 2009

Av Marie - 24 februari 2009 23:05

Jag har spenderat lite tid med att ladda in låtarna i min dator, och nu är jag nere för att hämta bilderna på covern för albumen som man sedan ser till att stoppa in i iPoden så man vet hur albumet ser ut och hur det skiljer sig mellan varandra. Jag ska om en tag fråga om det är någon som vill ha något från bokrean när jag ändå är därnere imorgon. Sen får vi se om jag är på shoppinghumör och köper det jag funderade på att köpa förra veckan, eller om jag åker hem när jag inte orkar bära något mer, vi får se. Men snart ska jag i alla fall ta och fika och kolla på en film. Och det ser ut att bli en hel del och bära imorgon, spontant känns det som att jag ska bära hem halva bokhandeln på mina axlar. Det är lika bra att jag går och fikar nu, så att jag får lite sömn innan jag måste bege mig iväg och handla böcker, då måste jag ha krafter. Får se om jag hämtar packetet först och går ner till centrum sen för om det blir för mycket att bära på så får jag kanske hjälp??? 

Av Marie - 24 februari 2009 20:46

Ikväll ska jag nog kolla på en film, förutom de jag beställe i helgen så fick jag en film i helgen som jag aldrig har sett förut. Men jag vet inte vilken av dem det blir än, det får bli en glad överraskning. Men jag ska självfallet fortsätta att läsa på min aktuella bok och senare under veckan ska jag också ta och sammarfatta vad jag läst den här månaden men också vad jag ska läsa under nästa månad. Och den handlar om det jag misstänkte för ett par dagar sedan, nämligen om knarkhandeln, därav namnet Ren som snö. Men jag ska nog gå upp och lyssna på de albumet och ladda in dem i iTunes om en stund. Jag kanske återkommer om en stund, vi får se.

Av Marie - 24 februari 2009 19:07

Jag var inte på humör till att åka ner till bokrean idag, jag kände mig inte i form men jag hoppas att några av de böcker som jag har spannat in ska finnas kvar tills imorgon. Då ska jag också ta och hämta ut böckerna som jag skickade efter som inte fanns på min bokrea. Och idag är det fettisdag, den dagen på året som man brukar fira med semla och vi ska inte äta någon idag, för det kom helt inte hem någon. Jag ska äta min semla imorgon istället då den finns kommer liggas väntande i kylskåpet på mig. Men jag ska om en stund ta och ladda upp ny musik i iPoden som kom hem idag, och så ska jag ta och studera en av böckerna från bokrean för att kunna bestämma mig hur min stil är och hur jag vill att min framtida hem ska se ut. Det är väldigt intressant att veta när man ska ta och köpa möbler till sitt hem, så den ska jag studera noga när jag hämtat hem den imorgon.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards