I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 7 juli 2009

Av Marie - 7 juli 2009 22:45

Idag har tagit en promenad i kvällssolen, medan jag gick och lyssnade på Män som hatar kvinnor, och jag har nu lyssnat på mer än halva boken, vid det här laget. Jag tycker att det är rätt avkopplande att lyssna på den, när jag läste den själv vid första gången jag kom i kontakt med boken, och jag hoppas att den sista boken släpps någon gång om de hittar den, för jag gillar böckerna av Stig Larsson, synd att han dog och inte kan skriva något mer. Annars har jag kollat på lite dataspel som jag är lite intressarad av att spela, som Sherlock Holmes vs. Jack the Ripper skulle nog vara rätt kul att spela, men jag vill ha något mer, ett spel eller en film jag har inte riktigt bestämt mig än. Sen håller jag på att bestämma mig angående mina smycken, som jag hoppas att jag snart kan ta och beställa - det skulle vara så skönt om man i alla fall ibland skulle ha lättare att bestämma sig för saker. Men tills dess ska jag ta och titta på lite fler avsnitt av Grety´s Anatomy hade jag tänkt, och nu har jag percis börjat titta på säsong 3, och det verkar hända en hel del inne på sjukhuset i Settle, men det gör inget för jag får skratta en hel del.

Av Marie - 7 juli 2009 14:27

Backstreets boys släpper ett nytt album i höst har väl inte undgått någon? Eller så har dem det, men i alla fall så verkar det som att albumet släpps under september eller oktober och det ryktas om att singeln släpps under denna månad.

Jag kan knappt vänta tills albumet kommer för att det kommer bli så grymt att se dem live igen, och kanske också gå på soundcheck innan. För det jag har hört hittills från This is us är så grymt och jag hoppas att detta album kommer att innehålla lika många låtar som Unbreakalbe gjorde, för jag vill ha så pass många låtar som det är möjligt. Och tills dess ska jag bestämma mig för om jag vill gå på soundcheck eller inte... Men låtar som finns ute får mig att vilja dansa.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards