I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 12 juli 2009

Av Marie - 12 juli 2009 21:51

Från fjärilshuset i Parken på Kanarieöarna, det tog en stund att ta bilden, de flög bara omkring och jag höll på att bli galen.


Nu ska jag snart ta och kolla på några avsnitt Grey´s Anatomy, sedan ska jag ta och fika och kolla på veckans CSI Miami, det känns som en sten har lyfts från mina axlar idag när jag äntligen blev klar med mitt städprojekt. Får se om jag hinner se klart alla avsnitt av Grey´s Anatomy idag? Eller om det bli en annan dag, men jag skulle väldigt gärna vilja ha några av Bsbs nya låtar, men jag antar att man får snällt vänta tills albumet kommer den 6 oktober. Och sen får man ta och lära sig texterna tills det är dags att gå på konsert igen, det är alltid lika roligt att gå på en Bsb konsert. I år blir det min sjätte och det är det närmsta jag kommer himlen - det känns som man svävar efteråt - i alla fall av känslor.

Av Marie - 12 juli 2009 21:33

Fotat i Palmitos Park, Kanarieöarn ca 1 mil från Playa de Inglés (Engelska stranden) 


Hittills har jag hunnit med en del, jag har städat mitt rum äntligen efter ett par veckors försök att snygga till det, jag har även spelat en del med Sherlock Holms och det känns väldigt tillförställande när man tänker "rätt" och löser gåtan/gåtorna, synd att man rätt fort har spelat klart dem. Men annars har jag gått igenom en del bilder som jag vill ha fotokopior på, och då passade jag även på att ladda upp lite här, från bla Kanarieöarna det kommer lite fler senare, jag fick tydligen inte med mig alla.


Som ni ser är det rätt vackert på Kanarieöarna, och detta var första gången vi gick in i parken, förra gången vi var på Kanarieöarna (2004) vände vi då det nästan var stängdags, men det mycket att titta på i parken.


Senare i höst ska jag ta och köpa en ny kamera så jag kan få bättre bilder på konserten med Bsb än vad jag fick (2008) då jag var för långt bort och mörkret gav en hel del pixlar i bilden. Jag hoppas att den jag är intresserad av kommer vara lika bra som jag hoppas, då bilderna skulle bli mycket bättre inomhus. Men innan dess finns det andra saker jag ska göra, som att handla lite från Ikea, nu har jag verkligen börjat HATA mitt skrivbord, det är fult, för stort och jag gör mig illa på det - hela tiden.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards