I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 13 juli 2009

Av Marie - 13 juli 2009 22:27

Tagen utan för Katedralen (La Seu), Palma, Mallorca juli -07.


Nu har jag tagit och laddat upp lite fler bilder, och imorgon ska jag nog ta och ladda upp det sista för jag såg nyss att jag inte fick med alla fast jag först trodde det. Men jag tror i alla fall att jag har lästut bokcirkelns bekännelser imorgon, det är ca 50 sidor kvar nu, och jag går och funderar på vilken bok jag ska läsa härnäst? Jag tror att det får bli en deckare, det är ett tag sedan sist. Fast nu sitter jag och kollar på olika film tralier, jag ska nog ta och kolla in Millennium serien för den borde komma snart. Men det är tur att jag snart ska handla på ikea, för jag måste köpa ett nytt cd/dvd skåp om jag ska kunna fortsätta beställa hem album och filmer. Sen ska ta och se om jag tar och åker ner till centrum i veckan?

Av Marie - 13 juli 2009 19:48

Ett kors mittemot katedralen i Sevilla (La Catedral de Sevilla) där en del av handling till Gåtornas Palats av Dan Brown utspelar sig. Var här i juli -05


Nu har jag bara två avsnitt kvar av Grey´s Antomy och jag är såld, jag ska ta och skaffa nästa säsong (5:an) när den släpps, för jag är så nyfiken hur det kommer att sluta för vissa personer, få reda på en dels hemligheter och vad det kan hitta på härnäst, sen undrar jag över vilken typ av inriktning de kommer välja en dag? Men nu ska vi inte gå händelserna så långt i förväg, men pga att jag inte vill att de ska ta slut (fast jag är rädd att det kommer göra det snart innan nästa säsong släpps på dvd) så har jag tillbringat dagen med att spela Sherlock holms, nästan hela dagen och blivit mer än påmind om att jag måste inom en snar framtid börja fundra på om jag inte ska ta och beställa efter några filmer, nu när Grey´s börjar ta slut.För jag är lite sugen på lite ny film, men även något album. Sen finns det lite annat som jag ska ta och passa på att göra. Men nu ska jag nog ta och återgå till att spela ett tag.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards