I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 27 juli 2009

Av Marie - 27 juli 2009 20:01


Och nu blir det Brians tur, och det är hela tre delar, där han talar om det mesta, bland annat om när han gav ut informationen om den nya singeln/datumet om This is us, när det tydligen inte är helt bestämt ännu. Nu är de den 5 oktober - 6 oktober eller veckan efter. Håll tummarna för att de snart har bestämt sig om ett datum. Så datumet om singeln verkar komma ut någon annan vecka, men det går att lyssna på den via deras officella sida och myspace. Det finns också en låt på albumet som heter This is us. Det kunde vart ännu längre, det är så kul att lyssna på.

Av Marie - 27 juli 2009 19:34

Nu händer det grejer igen - härligt. Både en intervju med AJ och en med Brian, nu känns det som man vill ha en tidsmaskin så man kan resa fram i tiden få sig ett ex av albumet och sedan kunna resa tillbaka - till nu.

AJ talar om att de trodde de var klara med albumet när deras mangerment ringde upp och sa att de fått tre låtar från REDone som gjort låtar åt bla Laly GaGa, de spelade in dem och en av dem blev deras första singel. De tycker också att THIS IS US är deras bästa sedan Mellennium, för det innerhåller så många hitar, säger AJ. Låter "Bigger" har Max Martin skrivit. Hoppas det finns med på albumet. Det valde tydligen mellan 5-6 låtar, tänk om det faktiskt släpper så många singlar? I slut ändan gjorde det inget att låtarna läkte ut, för vissa låtar vi gillade och förmodligen hamnat på albumet gillade inte fansen, så vi har lyssnat på dem, och möts halvvägs. Tydligen ville Kevin göra en sådan här album innan han la av, och det har kontrakt på ett till album, kanske kommer Kevin att vara med på den??? Och låtarna på turnén så kommer de gamla hitsen att få en ny remix, återstår och se hur det kommer att låta??


Backstreet Boys release 'Straight Through My Heart' on September 29. The album This Is Us follows on October 5.
Av Marie - 27 juli 2009 15:44

Idag vaknade jag med ont i magen, riktigt ont i magen men nu känns det bättre efter ha tagit en promenad, hoppas jag inte har lika ont imorgon för då har jag inte lust med någonting. Jag sitter bla och kollar på olika höstkläder, det är alltid lika kul, sen är det en annan femma om man faktiskt beställer dem eller inte, men det är nästan lika mysigt att bläddra i en höstkatalog som att krypa upp i soffan under hösten och dra en filt över fötterna och läsa en bra bok. Jag är lite sugen på att läsa Hypnotisören av Lars Kepler, för det låter som att det kunde vara en spännande bok, nu under hösten. Och nu är i alla fall filmerna på väg.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards