I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 1 mars 2009

Av Marie - 1 mars 2009 23:45

Jag har fått en award för lästvärd blogg. Jag får ta och tänka vilka jag ska ta och ge en award i retur lite senare imorgon.

Av Marie - 1 mars 2009 16:51

Jag har kommit en bit med städningen och det är inte lika mycket kvar som innan jag började, men jag har också tagit och skrivit några rader på novellen som jag har i datorn. Just nu sitter jag och tittar på möbler som jag kommer att beställa via nätet innan jag åker utomlands, jag orkar inte åka till ikea, när man kan beställa möblerna i lugn och ro via nätet. Men i alla fall till slutet av året ska jag köpa nya möbler, som tex ett mindre skrivbord. Det jag har nu är för stort bökigt och tar för mycket plats, det är ett kontorsskrivbord och det bör inte finnas i vanliga hem då det tar upp för mycket plats. Det gäller bara att bestämma sig för vad man vill ha utan att ångra sig och sedan vilja ha några andra möbler istället. Men nu har jag lust att läsa, men det passar inte just nu för vi ska äta snart men det är nog bättre att städa innan det är för sent och läsa efter det? Får se hur jag gör och vad men nu tror jag det är dags att spela lite gran på datorn, det är kul att vinna noter och juveler så man får fler förmåner men man skulle helst vilja att en del av juvelerna vore äkta och man fick dem än att man bara kan vinna "animerade" juveler. För en del av dem är vackra att ha själv.

Av Marie - 1 mars 2009 14:35

Jag är inte klar med att städa av byrån och skrivbordet, men jag är på godväg. Nu är det inte mycket kvar, och man kan se mer av skrivbordet/byrån än innan - det tar jag som ett gott tecken. Men jag får väl ta och återgå till att städa snart, lite om dagen orsakar mindre problem med humöret? Jag ska försöka att läsa ut boken också eller i alla fall att läsa ungefär hälften av vad jag läste igår, då jag inte har så mycket att göra idag. Vad jag vet finns det inget på tv ikväll??

Sen får vi se vad jag kommer att hitta på? Kanske en tur på träningsmaskinen? Om jag hinner och inte blir alldeles för uttråkad, men det värsta är att jag inte vet hur länge eller hur mycket man i snitt ska träna på en maskin vilket gör att jag blir lätt uttråkad när mjölksyran kommer och då slutar jag gärna, för att det känns som att jag inte orkar göra någonting längre. Men jag får se vad som händer under dagen, än så länge har inte mycket hänt, men jag vet att jag kommer att få i alla fall en ny bok från bokrean hem idag. Men tills dess ska en del göras - förhoppningsvis.

Av Marie - 1 mars 2009 02:24

Jag har inte plockat klart, det blev för tråkigt men jag har i alla fall börjat, nu har jag har sett filmen som kom hem i veckan, One more kiss. Den är rätt sorglig då dottern som flyttade till New York kommer hem för att dö, hon har cancer och har skrivit en lista med saker hon vill göra innan hon dör. När hon kommer hem söker hon upp sin ungdomskärlek, sin enda kärlek som hon vill uppleva sina sista dagar med. Men det kommer att kosta honom en del också, men tillslut väljer han att följa sitt hjärta. Det var en bra film, men väldigt sorgligt slut - hon dör ju.

Annars har jag läst en hel del idag, nästan 100 sidor så det gick bättre än att städa. Jag vet inte varför det är så tråkigt att städa eller om det är så enkelt att en del älskar det och andra hatar det?  Om det inte är så enkelt så gillar jag det inte helt enkelt. Jag sitter också och skriver på en av mina romaner, som jag inte vet vad jag ska göra av när jag är klar? Men jag tänker i alla fall fortsätta skriva tills jag inte har några ord kvar för den romanen/novellen.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards