I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 7 mars 2009

Av Marie - 7 mars 2009 23:05

Idag har jag läst ut Snablar! och börjat att läsa Pappersväggar, men jag har ännu inte kommit så långt. Jag har heller inte satt igång eller gjort klart hälften så mycket som jag hade velat ha gjort. Men det finns alltid en ny dag imorgon att avklara det på. Men även att hitta tid att läsa på, men det är ett tag sedan jag läste något av John Avide Lindqvist och i alla fall den här novellen jag håller på att läsa nu är lite segare än hans andra två böcker har varit att komma in i handlingen, fast jag har ju bara läst några sidor ännu men vad jag minns så var ingen av de sega i början eller så är det jag som inte koncentrerar mig fullt ut heller? Men jag ska försöka stta igång mina städplaner igen, imorgon och försöka göra det klart. Det är mycket jag skulle vilja hinna med men dygnet har inte fler timmar än 24:a fast man ibland under korta sekundrar skulle vilja ha lite mera tid att göra saker på. Men jag vill inte bara hinna med saker jag vill också ta och beställa hem saker snart också, men jag ska nog vänta tills i höst med om jag ska ta och köpa mig min första bärbara dator, mac brukar ju släppa de nya versionerna i september och så får man tid att fundera ut hur mycket minne medmera man vill att den ska ha.

Av Marie - 7 mars 2009 18:34

Snart är våren här och med den vaknar växterna till liv. Jag har två favoriter bland vårens alla växter, nämligen körsbärsträd och magnolia. Där jag bor verkar jag inte vara den enda som gillar körsbärsträd då de finns planterade nere vid centrum och på vårkanten ser ut som ljusrosa små bollar av trädkronorna. Tyvärr har vi ingen allé av körsbärsträd som det finns i Kungsträdgården inne i Stockholm, jag tycker det är ganska snyggt att göra en allé med träden. Så det är i alla fall en sak som jag skulle vilja fota i vår så är det magnolia och något körsbärsträd skulle bara vara en bonus.


Bilden är lånad.

Av Marie - 7 mars 2009 15:07

Här sitter jag och tar en liten paus i läsande av Snablar!, nu är det bara ska titta efter 5 sidor kvar av boken. Min nästa bok efter Snablar! kommer att bli Pappersväggar av John Ajvide Lindqvist, och av honom blir det här den tredje boken som jag läser av honom. Den första var den som i veckan släpptes på dvd, Låt den rätte komma in. Det ska bli spänande att läsa nio olika noveller samt slutet på Hantering av de odöda som jag också har läst, det är bara den senaste Människohamn som jag ännu inte läst. Men jag ska nog ta och hitta på annat att göra också, riktigt vad vet jag inte än. Jag tog en promenad för en stund sedan för att köpa tidningen men när jag kom fram fanns ingen kvällstidning att köpa så jag gick hem igen. Men jag ska förmodligen ta och gå lite på maskinen lite senare och så kanske det blir en film ikväll efter Andra chansen.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards