I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 18 mars 2009

Av Marie - 18 mars 2009 23:51

Sedan förra gången så har jag läst lite och tagit mig en dusch, och sedan kollade jag på efterlyst och Vårt bröllop i era händer. Jag ska försöka komma ner till centrum imorgon och i alla fall utföra hälften av mina ärenden, innan de stänger för dagen. Så jag hoppas att jag kommer iväg, för det börjar bli på tiden. Annars har inte mycket hänt är jag rädd, och jag ska snart ta och fika lite. Och läsa lite gran innan jag ska titta på lite tv för att varva ner innan jag kryper ner i sängen, det ska bli skönt att komma iväg till centrumet någon gång för det är ju verkligen på tiden. Så jag hoppas att det blir en bra dag för mig, men att solen kommer att skina för alla andra. Nu ska jag ta och titta över mejlen sedan ska jag ta och fika en stund.

Av Marie - 18 mars 2009 16:44

Idag är det 14 år sedan min morfar dog, det känns konstigt att tiden har gått så fort. 14 år det är mer än halva mitt liv, och tyvärr minns jag inte så mycket som jag skulle vilja minnas. Jag minns att han var lika envis som jag kan inte längre plocka fram hans ansikte ur mitt minne, det får jag använda fotografier till. Tänk om man kunde minnas fler små detaljer? Men jag minns fortfarande sista gången jag såg morfar, det var efter han fått sin andra hjärtinfarkt och åkte in till sjukhuset efter en hel del övertalning. Tyvärr kom han aldrig hem, utan under sin undersökning så fick han sin tredje som gjorde att han hamnade i koma liknade tillstånd. Två dagar senare kopplades han bort från maskinerna och läkarna sa att han skulle vara död inom 2 timmar istället levde han i 14 dagar till innan han fick sin fjärde hjärtinfarkt och somnade in. Tänk om man skulle kunna minnas mer saker men också kunna minnas mer som hände innan han dog. Jag saknar dig, Bror.

Av Marie - 18 mars 2009 15:07

Det blev ingenting av med mina planer idag, fast solen skiner ut så nu känner man att våren är på väg. Hoppas man sett den sista snön den här säsongen, för nu vill jag börja se vårblommor och höra vårfåglarna sitta i träden och kvittra tillsammans med vinterfåglarna. Men nu ska jag ta och titta på Spårlöst, ska se vad som händer i veckans program. I förra veckans så hittade de deras 5:e syskon och delar av sin mors släkt i Polen, men i veckans avsnitt så flyger de ner till Chile för att leta efter hennes mamma. Vi får se hur det går. Sen ska jag ta och läsa lite mer i boken, och det har börjat att hända lite i den nu och sedan ska jag träna lite senare idag. Det blev inte av igår så därför ska jag ta och göra det idag, men först ska jag ta och äta lite mellanmål, för nu känner jag att det suger lite i magen.


Getmjölk ska ju vara nyttigare och mer magvänlig än komjölken, men var och hur får man tag på getmjölk i Sverige? I Spanien och Portugal som nästan inte dricker någon annan form av mjölk är det lätt att hitta den, men det verkar det inte vara här? Jag skulle gärna vilja få tag på getmjölk om den nu är bättre än vanlig mjölk.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards