I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 21 mars 2009

Av Marie - 21 mars 2009 23:37

Jag hittade bara ett roligt klipp idag, jag tittade på ett par stycken men inget som jag fastnade för, förutom det jag redan har lagt upp. Annars händer inte så mycket, det finns inget mejl att läsa och ingenting att titta på - så på den fronten har jag tråkigt. Jag har heller inte hunnit läsa något sedan sist, men jag hoppas att jag ska hinna ner imorgon och fotografera mig inför mitt nya leg. Men jag kan alltid ta och läsa en stund innan jag somnar, jag funderar på att köpa en ny kudde som gör det möjligt att sova på sidan - vilket jag helst gör. Just nu tycker jag inte om två av de tre som ligger i min säng vilket gör att det tar en stund innan jag tillslut somnar. Men jag såg igår i reklamen att det har kommit in en ny kudde som verkar passa mina behov, så nu tänker jag ta och prova den. Hoppas att de har fått in den tills imorgon. Men det är bara lite som jag kommer att göra imorgon.

Av Marie - 21 mars 2009 22:03


Nu har jag kollat på årets Robinson och det var väl så där, ur underhållningssynpunkt var det rätt tråkigt fast jag aldrig skulle anmäla mig till programet, men om det inte finns något annat att kolla på så var det okej. Och nu har jag lust att göra något annat men tyvärr vet jag inte vad det skulle kunna vara för något, jag får väl ta och göra det vanliga. Leta upp en lugn miljö och ta och läsa lite för det verkar inte finnas så mycket att göra nu? Men nu låter det som att jag kommer att få tillfälle att köpa några av smyckerna som jag pratade om tidigare idag för vi ska kanske under nästa månad åka på en dagsutflyckt till Åland och då får jag ett tillfälle att handla lite smycken och sedan beställa de som jag fortfarande vill ha men som de av utrymmesskäl inte kan ta in. Så det ska bli kul, både att resa men också att handla. Det ska bli kul att bara komma iväg en stund.


Ibland måste man ha kul, det verkar Brian i Bsb tagit fasta på.

Av Marie - 21 mars 2009 13:52

Det fanns ingenting att göra igår så jag tog och läste en stund och som jag fortsatt att göra tills jag släckte lampan, så nu är jag snart läst halva boken - alltid något. När jag vaknade så hade jag ingen lust att gå upp så jag låg och drog mig länge. Och om en stund ska jag nog ta och börja läsa igen, det finns inget annat roligt att göra för tillfället. Man har ju inte roligare än man gör sig, men det är tråkigt att det inte finns så mycket att göra. Det gör att det fort blir långtråkigt när man inte gör så mycket. Det är tur att jag för en månad sen tog en funderar om jag verkligen ville ha örhängerna, och nu är det tur att jag tillslut bestämde mig för att vänta. För nu har jag hittat andra smycken, nya smycken som har dykt upp hos min favorit smyckesaffär. Ibland är det synd att man inte bor i Mariehamn, men vad kan man göra åt det?? Då kan jag beställa hem det jag tycker om, och det var en del sist jag kollade. :) Så snart slår jag till.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards