I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 17 mars 2009

Av Marie - 17 mars 2009 22:04

Jag hade tänkt titta på veckans avsnitt av Spårlöst, men den vill inte sammarbeta med mig idag. Den startar inte, och jag vet inte hur många gånger jag sett reklamen och sedan blir det svart. *suck* Det kanske går bättre om jag försöker imorgon istället? Det är kanske bättre att ta och fika lite och läsa Fallen Ängel istället för att få Spårlöst att fungera via replay. Tur att Numbers inte sänd via replay då de inte verkar fungera just nu, annars skulle man inte ha något att kolla på innan man går och lägger sig. Får se om jag åker ner och utför mina ärenden imorgon, det skulle vara väldigt bra och skönt om de blev av. Dels måste jag fylla på mina föråd, förnya leg och inhandla någon ny glass. Men tills dess tänker jag läsa lite till på min bok, jag tycker att det är rätt roligt att läsa, man kommer bort lite för en stund och det går även att somna fortare om hinner läsa någon sida innan man somnar. Men nu ska jag ta och fika.

Av Marie - 17 mars 2009 15:13

Jag kände mig så seg att jag tog en powernap på en kvart, och nu är jag piggare än innan jag vaknade idag. Och nu efter mitt melllanmål avklarat så sitter jag och väntar med spänd förväntning på dagens middag som kommer att bli hemlagade hamburgare. Men just nu spenderar jag tiden genom att bläddra igenom en ny katalog som kom idag. Såg ett par snygga creme färgade byxor men de är för långa för mig. Det är synd att byxorna är ca 7 cm för långa, annars var det en snygg färg. Många är ju missnöjda med hur de ser ut, och jag kan leva med att jag har en stor rumpa eller den är nog större än vanligt, för många tycker den är stor när den inte är det. Men det jag är missnöjd med är att jag har kortare ben än normalt vilket gör det väldigt svårt att hitta kläder utan att man går och snavar. Vilket gör att caprijeans eller vad den nu kallas slutar mellan 3-5 cm från min fot där mina andra jeans slutar, de gör att jag inte kan ha dem vilket är synd för på sommaren är de snygga att gå runt i. Men nu ska jag ta och spela en stund.

Av Marie - 17 mars 2009 12:36

Jag har läst några kapitel till i boken än förra gången och jag vet lite mer än då, men kapitlen kommer rätt tät i boken, vilket kan vara bra när man vill ta paus eller ska soffan men det tar också lite längre till innan man kommer in i boken och får reda på vad som har hänt - men jag antar att det mesta har för- och nackdelar. Det mesta tycks ju ha det men det kanske inte är hela bilden.

I alla fall lite senare idag tänkte jag ta och gå på maskinen lite, men just nu känner jag inte för det. Jag känner mig fortfarande lite seg sedan jag gick upp. Men jag ska nog ta och läsa en stund så kanske jag vaknar till? Sen finns det lite andra saker som jag har lust med, som att spela att spel som jag inte äger, men jag vet inte om jag kommer klara ut det - så det är nog ingen idé att köpa det då utan att vänta på att The sims 3 kommer - någon gång. Hoppas kan man alltid - hoppet är det sista man har, sägs det.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards