I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 3 mars 2009

Av Marie - 3 mars 2009 23:29

För ett tag sedan såg jag The Fortune med bla Jack Nicholson och den var väldigt rolig, det blir så dumma situationer i filmen att man inte kan göra något annat än att skratta åt skrämten. Under tiden jag satt där passade jag även på att ta mig ett fotbad, det kan aldrig skada. Men sen har jag även suttit och läst i Snablar!, det har dock inte blivit något städning alls och det verkar som jag bara har latat mig. Fast idag har jag bara gjort sånt som är roligt, ibland får man har såna dagar också - då det vart roligare att läsa än att städa. Men nu ska jag återgå till att läsa och att ta mig en fika för att sedan varva ner framför tv innan jag går och lägger mig. Så nu passar jag på och önska Godnatt.

Av Marie - 3 mars 2009 18:47

Jag vet inte om det är för att det är mars månad = löpning i katternas värld eller om min hona allmänt har bestämt sig för att leva rövare, men hon har nu i 4 dars tid hållt på att skrämt upp vår stackare hankatt. Hon flyger på honom, eller i närheten av honom - vilket inte är särsilt snällt då han kommer från en ostabil bakgrund vilket gör att han är otryg vid häftiga rörelser och ljud. Då har hon gjort det till en sport att trycka ner honom, några gånger varje dag för att hon löper och då enligt hennes mening ska vara den som styr. Så nu har vi fått en nervvrak till katt och en primadona till hona. Jag hoppas våren kommer försvinna fort så jag slipper brytta in i dessa slagsmål. Men nu måste jag gå, hon ska in igen. När hon är ute och vill in, då hoppar hon upp på dörren och hänger i sina tassar tills hon ramlar ner.

Av Marie - 3 mars 2009 15:16

Jag sitter här och har nu börjat läsa Snablar! som är lite små rolig, men jag orkade helt inte skratta innan jag släckte lampan inatt. Men det handlar om en elefant från Finland som pågrund av en ny lag separeras från sin mamma och tvingas lämna landet. Den tillbringar några år med att uppträdda i Ryssland, på bla järnvägsperonger. Den förra boken som jag har läst, Ren som snö vissade sig vara väldigt bra när jag äntligen läst ut den, det är synd att jag inte var särsilt sugen på att läsa när jag läste den boken, för det gav den ingen rättvisa. Den var ju spännande och bra, det var bara jag som var less på att läsa just de dagarna - i alla fall i början av boken. Men nu ska jag återgå till att läsa lite mer i boken, under tiden som jag försöker att tänka på något annat än min mage, för nu har jag ont igen. Jag får ta och dricka min gel efter maten så att smärtorna försvinner för resten av dagen, för det gör just nu väldigt ont och det brukar hålla i sig tills man vart på toa då släpper det. Tänk om man kunde önska sig en annan mage, en mage fri från IBS syntom så man slipper ha ont i magen - varje dag.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards