I huvudet på Aponi

Alla inlägg den 9 mars 2009

Av Marie - 9 mars 2009 19:43

Nu har jag läst ut den andra novellen i Pappersväggar och faktiskt börjat med min tredje novell i samma bok. Jag har heller inte vart nere och utföra mina ärenden idag nere på stan, som att förnya mitt leg, men det kommer att göras under veckans gång datumet rinner snart ut, så det är lika bra att göra det nu så man har lite tid på sig att hämta ut den nya med sitt gamla leg. Men jag ska försöka att göra det innan helgen i alla fall. Sen ska jag ta och utföra mina andra ärenden nere i centrum, men nu ska jag ta och titta på veckans avsnitt av Charterhjältar och Cityakuten. Sen ska jag nog ta och titta på en film innan nattens numbers börjar sedan ska jag sova.

Av Marie - 9 mars 2009 01:58

Jag sitter här och funderar över livet. Det har förnärvarande inte gått jämt upp med mina planer och mål i alla fall från när jag var liten utan det har under tidens gång skrivits om så pass många gånger att jag har tappat räkningen. Och en del av det är rätt sorgligt, jag trodde när jag var väldigt liten att jag vid den här tiden skulle bo för mig själv, ha något att syssla med eller veta vad jag skulle vilja syssla med. Något jag ännu inte gör. Och jag har pga att jag varit mobbad svårt med vis kontakt, vilket har lett till bla att jag aldrig har haft en pojkvän, och pågrund av det känns det som att jag blir kräsnare och kräsnare för varje dag - vilket i slutändan inte kan vara något bra. Jag vet en del vad jag vill ha eller hur han ska va/se ut men det är nog svårare att få det så i slutändan - för jag har aldrig lyckats. Ingen vill bli ihop med mig, så jag la ner försöken för flera år sedan. Känslan av ett nej var för smärtsamt likt den smärta man känner när ingen vill vara med en när man är mobbad. Och den som uppfyller en hel del av mina krav, bor inte i det här landet så chansen är nog mycket liten om inte obefintlig att det skulle bli något av det, sen vet han inte ens om något. Kort och gott så är han lycklig lottad, men det är inte jag. Jag vet inte ens vad man ska kalla det när man inte är intresserad av någon annan än en person man förmodligen aldrig kommer att få heller, men som man inte gör annat än tänker på.


Här är i alla fall en del av mina krav.

  • över 178 cm men under 186 cm
  • brunett - kan man skriva det om en man?
  • blåögd
  • ärlig
  • lojal
  • humor - jag älskar att skratta
  • trogen

Hmm, jag verkar inte ha så många krav eller så är problemet att jag aldrig har fått napp på någon som ser ut/är på detta sätt förut som gör att det känns hopplöst. Men den som jag går och tänker på halva dagarna han passar in på, få se nu minst 4 av de uppräknade kraven. Nej, nu går jag och lägger mig och funderar om jag har några fler krav eller om jag inte är lika depig senare idag som det låter som jag är för närvarande.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards