I huvudet på Aponi

Alla inlägg under april 2009

Av Marie - 22 april 2009 17:52

Lite senare idag tänkte jag ta och beställa lite nya smycken men tills dess har jag tänkt att försöka läsa ut Iskallt våld först. Jag får se om jag hinner göra det, det är ca 40 sidor kvar nu. Sen funderar jag på att inhandla en något försenad födelsedagspresent till mig själv, av pengar som jag fick ifjol undra vad det är jag ska ta av allt fint som finns? Annars har jag tagit en promenad idag, och jag orkar inte med en till idag, utan jag får fortsätta med promenerandet imorgon istället. Eller så gör jag så att jag går två turer ena dag och bara än den andra dagen för att inte lägga av helt. Men det gör fortfarande ont i fötterna, bara för att jag hade så tåkigt igår när jag var ute och gick - ensam, så tog jag fram min iPod när jag var ute och gick idag, och jag lyssnade på en av mina nya album i den. OneRebulic heter i alla fall gruppen, och deras låtar är så lungna att det är perfekta att promenera till eller koppla av till medan man sitter på bussen. Men nu ska jag killa iväg och återuppta min läsning en stund, kanske inte ända tills dess efterlyst börjar men man vet ju aldrig hur länge man har lust att läsa.

Av Marie - 21 april 2009 23:20

Kvällen jag bland annat ägnat mig åt att titta på spårlöst, dr åsa och nu tittar jag på mäklarna. Men det är ett till program som jag vill kolla på innan jag går och lägger mig, och det är något om brud på tv3, just nu minns jag inte ens vad det heter, men det är spännande att se hur mycket de kan göra av så lite, kanske tycker jag att det är så spännande för att jag skulle vilja gifta mig i framtiden fast det verkar vara väldigt avläcket just för stunden, men drömmen finns ändå där. Men annars sitter jag och funderar över litet allmänhet och vad det är för grejor eller smycken som jag vill passa på och inhandla just nu. Annars börjar det bli dags varva ner och tänka på att det snart är en ny morgon, och läsa en stund och så somnar jag förhoppningsvis tidigare idag än igår. Det är aldrig roligt att ha svårt att bli trött, psyiskt.


Programmet heter ju Vårt bröllop i era händer, hur kunde jag få det till brud? Fast jag verkar ha sett alla som har gått hittills, ja ha då får väl jag ta och läsa lite tidigare än jag trodde. Så nu ska jag bara göra färdigt här och så ska jag gå och lägga mig. Godnatt.

Av Marie - 21 april 2009 19:34

1. Ditt senaste kap?
– Smycken, de var så vackra.

2. Vilka solglasögon ser man på dig, om några?
– Just nu några med min egen synskärpa i, men framåt sommaren

CAROLINE HERRERA om jag får tag i dem.

3. Högst på önskelistan står…?
– En ny kamera och en ny väska. Kan inte välja.

4. Vår på landet eller i storstan?
– Bor på lillandet, men kan komma in till Stlhm på under en timme.

5. Favoritglass?
– Ben & Jerry, behöver jag nämna något mer?

Av Marie - 21 april 2009 18:52

Idag har jag inte gjort det jag hade tänkt att göra, som vara titta efter vårskor, man ska ju helst bytta ca varannat år om man går i dem ofta, för att de tappar stötdämpningen. Men jag kom inte iväg idag, istället fastnade jag famför boken som jag fortfarande håller på med (Iskallt våld) och den är närvkittlande spännande och nu börjar jag närma mig slutet :-( när jag inte alls har lust, utan nu vill jag att boken skulle ha vart tjockare än vad den är. Det är typiskt jag verkar aldrig bli nöjd. Och sen har jag promenerat 2,5 km idag, uppdelat på två promenader, och jag gick åt motsatta håll för att det inte skulle bli så tråkigt att gå samma slinga, men nu är jag alldeles slut. I benen och i huvudet, annars finns det ett par saker som jag sitter och funderar på. Som jag ska ha bestämt mig tills kvällningen hade jag tänkt, allt det för att få tid att beställa hem dem innan veckans slut.


Men just nu sitter jag också och funderar över när kameran som jag spanade in redan i februari kommer i den färg som jag vill ha den i? Vissa butiker har redan börjat sälja den, men inte i "min" färg som är chokladbrunt eller röd - jag har helt enkelt inte bestämt mig för vilken färg jag vill ha än, så det gör väl inte så mycket att de inte har anlänt än, men jag vill så gärna ha med mig den när jag åker utomlands ner till kanarieöarna så jag får chansen att visa ön från sin bästa sida. Med en bra kamera förstås, jag får väl sitta här och drömma ett tag till.

Av Marie - 20 april 2009 20:08


För exakt 16 år sedan (gud vad gammal jag känner mig plötsligt) på den här dagen så bildades Backstreet boys (20 april 1993) jag minns inte ens vad jag gjorde den dagen men jag var nog förmodligen i skolan. Jag gick då i tredje klass och det känns som evigheter sedan, och för mig kan de få hålla på och turnéa och ge ut ny album i 16 år till - om de vill det. Hoppas att de glädjs åt denna dag lika mycket som vi (fans gör) och att de fortsätter med vad det gör, tills de och vi har tröttnat - vilket nog komma ta ungefär lika många år som de har hållt på tills de äger rum?


Jag tog mig friheten att publisera ett klipp som jag hittade på youtube, där man får se Nick, Aj och Howie. Skojar runt i studion, men nu måste jag gå kanske hittar jag Brian smygandes runt i buskarna? Nej, men han är i alla fall försvunnen i klippet.

Av Marie - 20 april 2009 16:17

Jag får nog ta och shoppa lite nya skor imorgon, när jag väl vaknade så var jag helt slut och var inte på något shopping humör, vilket jag tycker är viktigt när man ska shoppa, annars uppfattas man nog mest som gnällig. Jag hoppas att solen skiner även imorgon, för det är så trevligt när den visar sig från sin bästa sida - och inte gömmer sig bakom något stort grått tråkigt moln. Sen ska jag se om jag hittar någon av de två böckerna som jag skrev om tidigare idag, eller om jag istället måste beställa dem via nätet för att jag inte kan hitta dem i bokhandeln. Böckerna heter i alla fall Den kompeltta gudien till Asperger Syndrom (The complete gudie to Asperger's Syndrom - denna har jag redan) men jag har näst intill gett upp att läsa den på engelska, det gick fortare att få den översatt än för mig att läsa ut den, men jag tror att det går fortare att läsa den på svenska. Sen hittade jag en till bok inatt Nördsyndromet : allt du behöver veta om Aspergers syndrom ( det är en mamma till en son som har AS och som ger klockrena exempel. Som jag känner igen mig i men aldrig skulle ha kommit på själv. Det går att läsa lite ur den på adlibris. Och jag satt och skrattade för mig själv (för jag kände så igen mig) innan jag gick och la mig. Människor som är "normala" kallar vi för NT, neurotypiska, och för en stund när jag provläste boken kändes det okej att vara Aspie ( är Asperger Syndrom) för den är skriven på ett så roligt sätt.

Av Marie - 20 april 2009 02:26

Jag sitter här och kan inte sova - än. Istället sitter jag här och tittar på skor som jag vill handla i veckan, och jag tror att jag har en rätt bra uppfattning nu över vilka modeller jag är intresserad av och jag bara hoppas att de finns i butiken när jag väl åker ner för att inhandla dem, men jag har även hittat två böcker som jag är intresserad av att inhandla och jag får se om jag hittar dem nere i den lokala bokhandeln eller om jag ska ta och beställa dem via nätet? Och snart ska jag gå och lägga mig, jag börjar bli trött men än så finns det lite till som jag vill hinna med tills dess, som att kolla in om de finns i min butik, och jag verkar inte vara den enda som bara går runt i ecco så jag måste nog ta och passa på att åka ner till centrum innan de tar slut. Men nu ska jag nog ta och gå och lägga mig, för nu är jag äntligen trött. Och så får jag se vad som händer lite senare idag...

Av Marie - 19 april 2009 20:24

Idag har jag inte gjort så mycket, jag har tittat på en film Man in town? som var rätt så bra och så har jag vart ute och promenerat en stund nu ikväll, och det var faktiskt skönt att komma iväg fast det blåste en del. Det har blivit bättre och bättre på att komma ut en stund, och kanske bidrar solen en del till att man kommer iväg en stund på dagens promenad sträcka? Jag har också spelat en hel del sims 2, och har därför inte hunnit städa klart eller läsa så värst mycket, ska försöka slita mig en stund för att läsa lite sen hade jag tänkt. Sen hade jag tänkt kolla på någon film, men jag vet inte vilken för närvarande. Sen får jag väl ta och städa av mitt rum i veckan men jag ska också ta och passa på att köpa nya skor. Jag funderar på att både köpa typ sommarskor och ett par som jag använder när jag promerar/vår och höst. Sen får jag se om det blir något mer gjort när jag är nere i centrum, som att köpa saker till mitt fotbad, jag tror att jag måste ha en ny fotfil för den jag har är jag inte nöjd med. Den låter mer än den gör nytta.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards