I huvudet på Aponi

Alla inlägg under april 2009

Av Marie - 27 april 2009 22:11

Idag har jag gjort en del, först har jag läst lite i Den tredje hemligheten som jag tycker är ganska intressant bok, men jag läser inte fort som jag skulle ha velat. Men det känns skönt att veta att jag redan har fortsättningarna på boken, står och väntar i min bokhylla. Men nog pratat om den boken, för nu. Jag har även gått min dagliga promenad, och efteråt tog jag och mätte min hals, jag minns att den var 40 cm i november då jag senast mätte den. Men nu är min hals - 2 cm vilken är en del, då det är ett tag som den var så här "smal" men jag har inte vägt mig på två veckor så jag vet inte om jag har gått ner något - tappat lite vätska. Annars har jag lite planer för imorgon, ska ta och åka och hämta mitt packet som kommit och snart kan man nog ta och beställa hem kameran också. Men nu ska jag ta och titta på spårlöst och lite senare också mäklarna. Får se vad som händer imorgon.

Av Marie - 27 april 2009 00:16

Nu har jag drukigt mitt första glas soyamjölk eller jag drack ett halvt glas för att testa. Det luktar och smakar som gammeldags mjölk fast det är gjort på soya. Det var helt okej, och jag ska nog fortsätta dricka det som ett kompliment till den vanliga mjölken, som jag inte dricker när jag har för ont i magen pga att ibland reagerar jag på laktosen för att det är socker än för laktosen i sig. Men den ska nog helst bara drickas kylskåpskall tror jag, annars smakar den nog annorlunda mot nu. Men nu ska jag ta och läsa vidare i Den tredje hemligheten.

Av Marie - 26 april 2009 20:25

Solen hade hunnit försvinna bakom ett stort grått moln innan jag hann ut, men det var ändå skönt att komma ut en liten stund. Och nu är man helt färdig, det är nästan så att jag vill gå och lägga mig - i alla fall just nu. Men jag ska nog ta och dra mig undan en stund och fortsätta läsa i Den tredje hemligheten en stund, och sedan vet jag inte vad jag ska ta och hitta på, men imorgon åker jag nog ner och kollar på lite vårskor tror jag. Jag har ju inte kommit iväg förens nu, vilken nog är lite på tiden, annars kan jag ju alltid skjuta upp det tills jag ska till tandläkaren i veckan.

Av Marie - 26 april 2009 17:16

Tänk att det är så varmt som det är just nu. Det känns ju nästan att det kunde vara sommar fast det nog mera kan kallas försommar, men det är i alla fall skönt att visstas en stund i solen. Jag ska ta en promenad lite senare i det här vädret om det inte försvinner till dess, men det är lite tråkigt att det går så fort just nu, för att det är varmt ute. Våran syren håller på att få sina knoppar att brista och det är tråkigt att det går så fort. Så att det mesta har blommat klart innan midsommar, för det är lite trist. Det tycker i alla fall jag.

Av Marie - 25 april 2009 21:53

Jag är så sugen på att titta förbi en smycksbutik i nästa månad när jag ska åka förbi Stockholm, får se om jag tittar förbi och vad jag kan tänkas hitta där. Jag är lite sugen på ett par örhängen fast jag har sagt att jag skulle vilja ha lite armband, för jag har bara ett just nu. Annars har jag tagit en promenad lite tidigare idag, det var rätt skönt fast det blåste en del, min mage tycker inte om att bli kall. Sen har jag också läst en hel del i Den tredje hemligheten och den är inte så tjocka och tråkigt som jag trodde att den var när jag började med den. Så jag har läst en del idag, den här månaden såg det bara ut som att jag skulle läsa en bok, men jag såg igår att jag faktiskt har läst ut två samt den halva som jag började med förra månaden plus den jag läser just nu och det är ju många mer än bara en som det kändes för några dagar sedan för att jag inte läst ut boken på några dagar. Tänk så fel man kan ha ibland. Men jag ska nog ta och kolla på någon film eller spela lite sims 2 om en stund och så ska jag nog ta och komma iväg och shoppa lite imorgon.

Av Marie - 24 april 2009 22:08

Idag har jag så börjat läsa i Den tredje hemligheten som handlar om det katolska livet. Det hela börjar med en uppenbarelse som en liten flicka gör i början av 1900-talet, och som senare finns lagrat i arkivet i Vatikanen. Sen har jag inte kommit så mycket längre i boken, ibland känns det som en begränsning att inte kunna se de platser som de beskriver i historiska miljöer för att man inte har vart där. Annars har jag promenerat ute i naturen idag - igen och man kan verkligen se att det har kommit upp många blommer under en rätt så kort period, och det var också skönt att gå i solen men dock lite varmt att gå med jackan på. Jag ska se om jag hittar några blåsippor i helgen som jag kan fota? Men jag ska nog ta och försöka komma iväg och shoppa mina skor innan helgen är slut. Sen ska jag snart ta och beställa hem en klänning och en baddräkt inför i sommar.

Av Marie - 23 april 2009 21:55

Får se om jag kommer iväg och shoppar lite imorgon? Och sen ska jag också börja läsa Den tredje hemligheten, man blir ju lite nyfiken om det kan finnas en första och andra hemlighet också, eller så finns det bara den tredje som syftar på att boken faktiskt heter så, och den ingår i en triologi och jag har hela triologin det gäller bara att läsa den i rätt ordning. Annars har jag andra planer som jag vill ska hända inför helgen men också i sommar, sen sitter jag också och kollar in roomservice på nätet, förut såg jag dregen men nu är det tydligen emd få ett nytt rum. Annars ska jag nog ta och fika en stund för varva ner en stund innan jag ramlar i säng. Nu sedan jag har börjat promenera varje dag så är jag helt död när jag väl ha somnat. Min mamma säger att inte ens en elefant skulle kunna väcka mig, men jag sover nog rätt tungt när jag väl ha somnat och sen sover jag i flera timmar tills jag vaknar och är pigg. Men jag hoppas att jag kommer iväg på någon shopping imorgon annars får jag göra det i helgen. Sen får jag se vad som händer mera.

Av Marie - 23 april 2009 17:36

Idag har jag hunnit med en hel del, som att jag har promenerat för en stund sedan, och av någon anledning får jag fortfarande ont i högerfoten medan jag går och strax efter, men att det slutar efter ca 3 minuters vila. Det är väl foten som inte är van som säger till genom att göra ont, men en del avs smärtan är nog också träningsvärk. Sen har jag äntligen läst ut Iskallt våld som var spännande till sista sidan, och jag kommer att läsa del två i serien som finns här hemma lite senare under året, det är jag säker på. Det var nästan skrämmande att följa jakten på mördarna som fick ett helt oväntat slut. Vill du veta mer så får du plocka upp och läsa den, för jag vill inte avslöja något, för den som kanske vill läsa boken. Och den bok som jag precis ska börja med heter Den tredje hemligheten av Steve Berry, den bok jag valde ut i slutet av förra månaden är inte den första delen utan den andra, så jag börjar nu att läsa första delen i triologin först. Och i höst ska jag nog ta och handla lite armband i silver, jag har redan spanat in några stycken men det får vänta en tid, under tiden kanske jag hittar lite andra smycken som jag vill ha?

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards