I huvudet på Aponi

Alla inlägg under april 2009

Av Marie - 7 april 2009 19:10

Igår när jag satt och gick igenom mina favoritbloggar (när jag skrev mitt första inlägg här) och då såg jag en förfrågan angående önskad namn till en skyltdocka. Och jag kunde inte motstå frestelsen att ge ett förslag. Nu fick inte inga av mina två förslag (Julia eller Amelia, utan den fick mitt namn istället. Eller ja, den fick ett två delat namn vilket den ena är mitt, roligt tyckte jag, som aldrig har fått något uppkallat efter mig förut.

Av Marie - 6 april 2009 23:58

Jag har så många saker som jag vill göra just nu, handla lite nya vårkläder, nya vårskor, men jag vet inte ens och hälften av det kommer att bli gjort? Skorna kan jag nog vänta med, men jag skulle gärna vilja ha en baddräkt som passar mig, sen är det fler saker som jag också behöver eller som jag skulle vilja ha. Som en ny kamera och en ny väska, och så skulle jag vilja kunna röra mig lite smidigare för att inte dra på mig problem i framtiden, men tyvärr går det bara att göra en sak i taget. Jag får nog ta en fundering i taget och försöka lösa det eftersom, för det går inte att göra allt samtidigt, men jag funderar på att göra lite av grejerna redan den här månaden om det går? Men jag ska nog ta en kopp te över saken först och avsluta Psykopaten innan jag börjar med något av mina andra funderingar eller projekt. Den är nog bäst att börja i den ordningen.

Av Marie - 6 april 2009 23:28

Idag har jag gjort en hel del. Jag har nästan läst ut boken, jag har bara ett kapitel kvar och nu har den riktigt blivit så pass spännande att det knappt gick att släppa den innan jag skulle sova igår. Men nu har jag valt min nästa bok efter Psykopaten för det är inte många sidor kvar nu innan den är slut, och jag har valt ö-morden till att bli min nästa bok. Annars har jag gått en promenad idag och det var rätt skönt men det känns nog mer vår när allt grus/sand är borta från trottoaren. Annars sitter jag just nu igenom listan över favorit bloggar, det är alltid kul att hitta någon ny produk eller nytt ämne att läsa om. Jag minns knappt vad jag gjorde innan jag började blogga för då läste jag knappt någon blogg alls. Imorgon kommer det hem några böcker, kul men det är bara en som är min, de andra två ska min pappa ha då de var slut under bokrean, men jag hittade dem som pocketböcker så då fick det bli pocketböcker. Sen har jag även vart i landet och vänt grästuvor för allt vad tygen höll tidigare idag och imorgon så är det bara att fortsätta det projektet, trädgårdslandet kommer att flyttas lite gran och även bli något större nu när vi ska (eller jag) gräva en kant och lägger ner kantgräns så att gräset inte ska komma in lika lätt. Just nu liknar trädgården mer som en stor gräsmatta med en syrenbuske, iris och pioner. Det är inte snyggt vill jag lova.

Av Marie - 5 april 2009 21:54

Jag har tränat en stund nu ikväll, jag småjoggade 3,5 km innan jag kände mig nöjd för idag. Det är nästan skönats efteråt än medan man håller på att träna. Sen tog jag också och spelade lite sims 2, men det har jag slutat spela för ikväll och nu sitter jag och läser istället. Nu har jag bara lite mer än 50 sidor kvar och nu börjar den bli riktigt intressant för de kanske lyckas fly undan mördaren? Jag har nog läst ut psykopaten imorgon, och sen får jag ta och välja en ny bok. I påsk tänker jag hänge åt en av mina passioner, och det är smycken får se om kan hittar något som jag vill ha, sen är ju våren på ingång och jag måste börja samla på mig nya hårvårdsprodukter, då de jag har börjar ta slut. Sen ska jag nog snart ta och dricka en kopp te och sedan ska jag nog ta och bädda rent och fortsätta att läsa innan jag går och lägger mig för idag. Jag har för mig att jag ska vårstäda landet imorgon, och lägga ut plastad kant för att förhindra ogräs att komma in, sen finns det inte så mycket mer att göra än att vänta på att det ska börja blomma snart.

Av Marie - 5 april 2009 15:47

Jag glömde bort igår att tala om att jag inte bara skruvade ihop grillen utan jag åt årets första grillade mat från en utegrill, vi har även en elektrisk grill som jag tycker är helt okej, men det blir inte samma smak, då den "riktiga" grillens rök ger lite smak. Jag ska nog ta och spela lite sims 2 om en stund, det är en vecka sedan jag sist spelade och det är nästan det enda som kan stilla nyfikenheten på hur sims 3 kommer att vara och se ut. Och jag har läst att man måste ha internet uppkoppling för att spela sims 3, en uppgift som inte finns med inom systemkrav men som är viktig om man inte har en internet uppkoppling på datorn. Sen har jag läst lite i Psykopaten och det ska jag snart fortsätta i, den är intressant men jag har ingen lust att läsa den just nu. Men jag ska försöka läsa några rader till idag.

Av Marie - 4 april 2009 22:12

Nu ska jag ta och spela en stund, och om jag inte fortsätter med det spelet som jag började med idag så går det alltid att spela sims 2, och jag kan knappt fatta att det är hela 2 månader tills sims 3 kommer. Jag vet inte vad man gör om de bestämmer sig för att flytta fram datumet ytterliggare en gång, det känns som att de inte ens finns på världskartan. Men man vet ju aldrig. Och nu har jag gjort lite armhävning och sittaps, och genast känner jag mig mycket tröttare än förut, men jag ska nog ta och ta mig en kopp te innan jag går och lägger mig, för att få i mig lite vätska innan jag ska sova. Och nu har jag även tagit och gjort rent micron, den var inte lite smutsig, det såg nästan ut som att den inte vart annat än smutsig, men nu är den i alla fall något renare. Men nu ska jag gå och spela lite och sedan ska jag läsa en stund, jag vill ha läst ut Psykopaten innan påsk, och jag hoppas att jag är det så att jag kan börja med en ny bok.

Av Marie - 4 april 2009 19:28

Idag har jag gjort lite olika saker, planterat om en blomma och skruvat ihop en grill, men det var jobbigast att plantera om blomman för att jag inte hade något att ställa den på så det kändes i ryggen, annars är det lätt att se till så att blomman får ny jord. Det var mycket lättare att skruva ihop grillen, det medföljde ju en instruktionsbrosyr, då är det ju ingen konst. Jag hade planer på att spela, men jag minns inte hur man gör så jag få ta och kolla upp det om en stund, speciellt när man har kört fast är det guld värt om man hittar tips på nätet. Men nu ska jag nog ta och titta på robinson, fast jag har hittills inte gillat det så här långt, men det finns nästan inget annat att göra. Så man kanske kan lära sig att stå ut med det?

Annars har jag lite andra planer som ska göras, och en del kanske bli av idag?

Av Marie - 3 april 2009 18:13


Nu har jag tagit och beställt hem lite ny musik och filmer, det tråkiga är att de inte kommer hem förens i nästa vecka. Men får man vänta på något man vill ha, så väntar man nog inte ihjäl sig - inte än i alla fall. Än har jag inte läst så mycket men det får bli en ändrig på det snart hoppas jag, då jag ska gå och läsa en stund. Annars sitter jag och kollar på sommarkläder, lite kan man få drömma sig bort. Visst är våren fin, men det är fortfarande för kallt att gå runt i t-shirt och capribyxor. Men nu tror jag att jag ska ta och lyssna på lite musik innan det blir dags för att kolla in veckans så ska det låta.


Jag avslutar med en film med Nick Carter, som ännu inte har gått upp på bio eller släppts på dvd. Undrar vad som har blivit av med filmen? Jag hoppas att den snart får ett premiärdatum. För de är snart 1,5 sedan den spelades in.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards