I huvudet på Aponi

Alla inlägg under april 2009

Av Marie - 18 april 2009 18:05

Hittills har jag nästan bara spelat sims 2 idag, jag hade ingen lust att gå ut idag och jag hann inte heller städa lite igår innan jag stupade i säng. Men jag hann läsa några sidor ändå, och ännu har jag verken läst eller städat något sedan jag gick upp idag. Sen tänkte jag spela Barrow hill men jag har inte kommit någonstans i det spelet, för det enda jag lyckas med är att börja om från början igen. Så nu letar jag efter tips, det ser ut att gå lite bättre nu när jag börjar förstå vad det är jag ska göra. Det är synd att de blåser ute annars skulle jag nog kunnat gå ut en stund, får se hur det blir imorgon? Det ser ut att inte bli någon sol, men man kan ju gå ut för det, bara det inte är storm eller hagel, då vägrar jag att gå ut. Men jag får se vad jag gör resten av kvällen. Om jag läser en stund, städar lite och om jag tittar en stund på robinson pga att jag är uttråkad? Men nu ska jag nog ta och göra lite nytta tror jag. Plocka undan lite, spela lite mer och ska jag nog läsa några rader innan jag beslutar mig för att göra något annat som att titta på tv. Sen börjar det bli dags att inför skaffa en ny kamera, om den bara släpps någon gång. Men den kanske dyker upp under nästa vecka?

Av Marie - 17 april 2009 23:32

Jag tog faktiskt inte och gick ut igen efter maten och inte heller kom jag igång med städningen men det hindra mig inte från att ta och slänga lite saker och plocka undan lite innan jag somnar så har jag ändå gjort någon form av städning idag. Och så ska jag passa på att bläddra lite i katalogen som är fylld med sommarkläder och välja bort en del, som jag inte kommer kunna beställa pga begränsad mängd på mitt konto + begränsad plats i min byrå, fast man behöver aldrig ha allt man vill, fast det ibland kan kännas som att man bara måste ha allt. Men jag skulle vilja ta och läsa i Iskallt våld fortare än jag gör just nu, men nu när våren har gjort sin entré, har min läsningstakt minskat regält, för boken är väldigt intressant det är bara fler saker som drar i mig nu än i vintras. Så nu får jag ta och skaffa mig tid och motivation till att börja läsa igen. Sen får jag se om jag kommer ta och åka ner och titta på vårskor i helgen? Men jag ska nog i alla fall ta och promenera en del i helgen, och jag hoppas på en hel del sol så att man verkligen känner att det är vår.

Av Marie - 17 april 2009 16:17

För ett tag sedan kom jag hem från min första promenad idag, det kan rent av bli en till innan dagens slut. Det var riktigt skönt att gå ute i det fina vädret, men det känns ändå bäst att vila mellan promenaderna, det känns fortfarande i kroppen efter en stund fast det börjar bli mindre påtagligt. Och om en stund ska jag ta och städa lite där jag städade av en del tidigare i veckan, sen ska jag läsa lite och sedan kanske gå en sväng till idag om jag kommer iväg innan solen har gått ner. Idag fick jag även hem balsamet som inte var med i gårdagens packet. Jag gjorde beställningen i måndags, det första packetet skickades på tisdagen, och gick att hämta på onsdagen, och den som kom idag måste ha skickats igår, det gick verkligen undan måste jag säga att handla från Accessora.

Av Marie - 16 april 2009 23:16

LINNARP Skrivbord Svart 1395:-

ALEX Hurts Vit 995:-

LINNARP Bokhylla Röd 1995:-

LINNARP Vitrindörr till bokhyllan 995:-

KARLSTAD Bäddsoffa Mörkbrun skinn 12995:-ANTIFONI Arbetslampa 349:-

FADO Bordslampa 79:-

STORM Golvlampa 199:-

KVART Golvlampa Röd 169:-/st

LERAN Taklampa 799:-


Bilder från Ikea. Vissa saker går att beställa via nätet, andra måste man till butiken.

Av Marie - 16 april 2009 22:57

Om en stund tänker jag ta och läsa vidare i Iskallt våld och ta och studera postorderkatalogerna, i hopp om att finna lite nya kläder till sommaren. Sen ska jag ta och fundera över vilka smycken som jag vill ta och beställa hem i nästa vecka, men jag vill helst ha bestämt mig ungefär vad jag vill ha tills dess, jag är förnärvarande svag för smycken som inte går att köpa i Sverige, de finns planer på att etablera sig här, men just nu finns bara taxfreebutiker på vissa båtar och via deras webshop att få tag i den, och smyckerna är ju bara så fina, i all fall en hel del av dem. Men sen ska jag väl fika om en stund och så ska det väl ta och städas en stund imorgon, och så ska det promeneras imorgon också, jag ska kanske försöka att promenera två gånger imorgon också, så jag går en lite längre sträcka än tidigare? Hoppas att det inte ska blåsa så mycket då, för då går jag bara en sväng.

Av Marie - 16 april 2009 19:40

Idag har jag gått riktigt mycket, mer än jag brukar göra. Först gick jag sträckan som jag brukar gå men något annorlunda och träffade delar av min släkt sen gick jag förbi apoteket hem, och så har jag nu hämtat packetet med hårprodukterna som jag beställde i måndags och sen orkade jag inte vänta en halvtimme på att bussen skulle vända tillbaka, så jag promenderade ner till stationen och tog bussen hem igen, och det var samma chaufför hem som ner på byn. Men nu täckte jag inte göra så mycket mer, jag tycker att jag har rört på mig tillräckligt idag, då jag gått runt 2,5 km. Annars medan jag väntade på bussen, såg jag en del böcker som jag har velat läsa nu har kommit ut i pocket, så det är väl snart dags att uppdatera min bokhylla igen? Sen börjar det bli dags att åka ner till centrum igen, för bland annat inköp av vårskor och sen funderar jag på att kanske köpa saker jag lovade mig själv under långfredagen, efter jag kommit hem från utlandet, då kanske den har skjukigt lite i pris och jag hoppas i alla fall att den finns kvar då, jag är så sugen på att köpa den redan nu. Men jag får nog ta och vänta lite längre...

Av Marie - 15 april 2009 23:18

Jag tog och grovstäda idag, resten får jag ta och städa undan lite eftersom innan helgen är över, för det börjar verkligen bli på tiden - igen. Tänk om man kunde få saker att inte damma, vilket paradis det vore för mig som hatar att städa. Jag mådde hatar att städa och träna, men känslan efteråt när man har fått det gjort är alltid bättre än under tiden man håller på, kanske inte för alla men så är det för mig. Och nu börjar det dyka upp spännande filmer på bioduken (Änglar och demoner) men jag väntar nog tills den släpps på dvd. Jag har redan Da vinci koden, som jag tycker är ganska bra för att vara baserad på en bok, och nu är det dags för andra boken (i alla fall i Sverige sett) men denna film och bok för den delen utspelar sig innan Da vinci koden, så Robert Lagdon och Sophie N har redan träffats innan de möts i Louvren i Paris (om ni har sett eller läst Da vinci koden) sen har jag också fikat lite med tårta, mamma fylle år tidigare i månaden men vi har inte kunnat fira den här hemma förens nu, och resan i fredags var en del i halva släkten som var med och firade mamma. Kul, men man var helt slut när man kom hem.

Av Marie - 15 april 2009 18:58

Idag har jag gått en promenad men idag fick jag ont vid höften istället för foten, ibland är det jobbigt att ha korta ben då i alla fall jag inte går på samma sätt som normalt för att det tar för lång tid, min gåstil påminner en hel del om kortväxta eller dvärgar och efter ett tag får man ont i benen eller egentligen vid höften. Om benen skulle vara lite längre så skulle det nog inte göra ont, men jag har den längd jag har, men det är besvärligt att gå ibland.


Idag kom det hem ännu en katalog och nu tänker jag inom kort ta och beställa en ny baddräkt och ett par jeans, sen fanns det två klänningar som jag blev intresserad av, en i linne och en i jeans. Får se vad jag gör, om jag köper en del av det eller inte? Annars har det börjat bli dags för nya skor, ecco, men jag får nog ta och åka ner med bussen i helgen eller i början av nästa vecka och se om jag kan hitta något? Sen ska jag se över vilka smycken som jag ska ta och beställa inom kort, för att jag ska kunna beställa dem via deras webshop.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards