I huvudet på Aponi

Alla inlägg under april 2009

Av Marie - 14 april 2009 22:46

Idag har jag läst lite ur Iskallt våld sen har jag sett både Dumpad och En askungensaga, och bägge var roliga men det var nog lite i senaste laget när jag såg Dumpad, för att jag orkade inte skratta så mycket som jag hade velat. Det var helt enkelt för sent för det är jag rädd, då var det bättre med den andra filmen som jag såg efter 18.00, och som var smårolig hela filmen igenom förutom när det var lite drama i vissa situationer. Och om en stund ska jag ta och fika lite och sedan ladda inför imorgon. Då jag måste ta och städa mitt rum, hur tråkigt jag än tycker att det är så måste jag göra det, men det är under protest för jag hatar att städa. Annars har jag faktiskt gått en liten promenad idag, fast jag fick lite ont i fötterna så när jag kom hem så fick jag ta och strecha dem men nu känns det mycket bättre. Men bäst är det nog att gå ut en stund imorgon också, men det får bli innan jag har städat och efter mitt andra ärende som jag ska göra imorgon. Hur blev det så här mycket på en gång? Men en sak har sin plats och tid och jag ska nog hinna med dem om jag börjar i tid, så det är väl lika bra att jag börjar rensa mitt skrivbord redan idag så jag har en sak mindre att göra imorgon.

Av Marie - 14 april 2009 21:58

Jag kan knappt förstå att jag för exakt 1 år sedan nu vid den här tiden satt inne i hovet och tittade på Bsb. Men jag minns att jag var väldigt lycklig, lyckligare än vad jag varit vid tidigare konserter med Bsb och det därför att jag den här gången hade fått möjlighet till att träffa dem. Och det var en känsla över det vanliga, jag gick på lyckorus. Det var lite som att gå på moln men att det varade i mer än 12 timmar, själva känslan. Och om det finns möjlighet till att de kommer tillbaka i år och gör samma grej att man kan få träffa dem, då ska jag försöka att träffa dem i år igen.


Tänk att det är precis ett år sedan den här bilden togs, och jag gillar fortfarande inte min del i den. Jag vet inte om det kommer att kännas bättre om 10 år, men just nu känns det lika hemskt som när jag fick se den förra året. Jag tycker jag förstör hela bilden. Men sen gillar jag inte att se mig på bild, så det bidrar det med.

Av Marie - 14 april 2009 00:19

Jag har nu bestämt mig för att vänta lite med presenten till mig själv, tills nästa månad, det känns lite mycket att göra det just nu men jag passade ändå på att beställa hem hårvårdsprodukter i alla fall. Man kan vänta lite på den tycker jag, men jag hoppas att den finns kvar tills om en månad, annars får jag ta och välja ut någon annan present. Men nu ska jag nog ta och dricka lite te och kolla lite på filmen innan jag kryper ner i sängen för idag. Där kanske jag rent av läser en sida eller två ur Iskallt våld, sen finns det ett par saker som händer idag.

Av Marie - 13 april 2009 22:46

Nu har jag läst lite mer av boken och jag har redan hittat några fel i den, lite tråkigt men ibland så finns det bara där, ex nyårsafton är det inte den 31/11 eller den 31/1 vilket är rätt stora missar men de finns med i boken. Annars har jag sett på Färjan och Csi och det var lite sorgligt att se när Grissom slutade, det känns nästan som att han är Csi. Men nu kommer det väl att dyka upp några nya typer i serien kan jag tro, och om en stund ska jag nog ta och kolla på en av filmerna som kom i torsdags, jag har ännu inte tittat på någon av dem, för att det har kommit annat emellan. Men innan dess ska jag ta och titta på mäklarna och göra min beställning innan midnatt. Och sedan kan jag nog ta och titta på min film, innan jag går och lägger mig.

Av Marie - 13 april 2009 14:01

Nu har jag läst ut ö-morden, och det var rätt så bra och nu har jag precis börjat läsa Iskallt våld och jag är redan fast efter 1,5 sida. Och det känns som att jag kommer läsa ut den rätt så snabbt, men det handlar om hur sårbar Sverige är om det skulle hända något. Tur att jag även har del två i serien om jag får så stort abstinens att jag bara måste läsa flera av dem. Jag ska se om jag om en stund kommer att spela sims ett tag, och om jag därefter ska ta och beställa grejorna som jag inte gjorde igår. Men det kommer jag nog inte göra förens senare idag för innan dess finns det en del som jag ska göra och hinna med.

Av Marie - 12 april 2009 19:08

Idag har vi äntligen blivit klart med landet, och det känns i kroppen. Man är alldeles trött och slut på vad allt om jord är, för närvarande och sen har man upptäckt nya muskler i kroppen som man gärna skulle vilja säga att man började upptäcka dem först för en vecka sedan. Men det går ju inte riktigt till så, har jag förståt men det känns så i alla fall. Annars har jag hunnit med att läsa en hel del, närmar bestämt 70 sidor än så länge, och det är ju en hel del när man tänker lite efter framför allt när jag även har vart ute i landet idag. Och vilket väder sedan, jag undrar var de låga temperaturerna och molnen tog vägen? För hela helgen har varit solig med temperaturer över 11 gradersträcket. Och jag ska snart återgå till läsandet men innan dess tänker jag nog ta och beställa det jag funderade över igår. Annars går det alltid att göra det imorgon, och så kan jag återgå till att kanske försöka läsa ut boken redan idag? Sen får jag se om det blir någon film innan sänggåendet?

Av Marie - 11 april 2009 23:57

Nu har jag ätit lite ur påskägget, men inte så mycket för det fanns nästan bara lakris och gelegodis, inte riktigt mitt favorit godis, tur att man köpte lite av den varan på båten igår. Sen har jag också läst lite ur ö-morden och jag såg att jag kommit längre än till hälften, så nu är det mindre än 150 sidor kvar. Annars sitter jag och tittar på vad det är som jag ska beställa i helgen så jag har det klart, utan att jag måste fundera på det sen för jag ska också lite senare ta och beställa lite smycken, men inget av det som fanns att köpa på båten - i alla fall inte den här gången. Men sedan borde jag ta och beställa en baddräk innan vi åker utomlands, det borde vara ett smart drag än att inte åka ner med någon alls. Men annars har det vart skönt att bara sitta i solen ett tag, och se att krokusarna har kommit upp i trädgården på bara någon dag (i onsdags så var de inte framme) men nu lyser de lila krokusarna upp lite gran och snart börjar fler blommor träd att blomma.

Av Marie - 11 april 2009 19:33

Det har verkligen känts som dagen efter idag, jag var väldigt trött då jag slog huvudet i vitrinskåpet innan jag gick och la mig och sov i 12 timmar, men jag hade även nackspärr som jag fick någon gång under gårdagen, förmodligen då jag somnade på bussen. Men den har börjat släppa lite nu efter ha använt mig av min värmdyna över nack-skulderbladen idag. Jag har också läst en del, men jag har bara kommit halvvägs än så länge i boken, men nu har det första "upptäckta" mordfallet kunna konstaterats. Men jag ska ta och läsa om en stund igen, men det får bli efter robinson som börjar nu. Det får även bli då som jag tar och ser över min beställning över det jag behöver och det som jag lovade mig själv att jag skulle få igår om jag tog och åkte iväg då jag hade så ont i magen. Men jag har grävt lite i landet och plockat upp och slängt gräs/lerkokor och det börjar äntligen att se ut som ett land. Det är nog snart klart för att plantera ner lökar i, och det var skönt att göra det i solskenet. Sen samlade jag ihop en fin liten stenhög som fanns i landet, men jag ska fortsätta med det jobbet imorgon.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards