I huvudet på Aponi

Alla inlägg under september 2014

Av Marie - 6 september 2014 23:50

Safira gör som hon har gjort sedan hon anlände, det vill säga - vi står för mat, sängplats och toalett, glömde visst gosa. Sen kan man vara ute större delen av dagen, eller natten. Det märks att hon var "hemlös i ett halvår" förhoppningsvis så behöver hon inte vara ute mellan 12 - 17 timmar per dag nu när det snart är vinter. Sen så ratar hon matskålar som är fyllda med vatten, det fixar man under en rinnande vattenkran, men det är ju inte säkert att hon får i sig så pass mycket som hon behöver och vem kan garantera att det finns någon i närheten som kan sätta på kranen? Kanske måste börja titta på lite alternativ? Hon har fått låna en vattenfontän men den gillade hon inte för att den lätt alldeles för mycket, tyckte till och med jag. Nu har jag hittat en annan som inte låter något alls, det kanske skulle kunna vara ett alternativ?

Sen går man tydligen också på toaletten inne, att man är utekatt gäller bara vissa delar.


Annars har jag spelat lite mer Sims 4, och de kan göra mer saker samtidigt, som att äta och tala samtidigt. Att de kan flera saker utan att man måste vänta på att den de håller på med för stunden ska vara klar, är en annan sak som skiljer mellan 3:an och 4:an. Men det är bra med variation, i slutet slutade jag spela 3:an helt. Imorgon har jag en del som ska fixas och då måste det även bli gjort också. Jag är trött på att skjuta upp visa saker nu.

Av Marie - 5 september 2014 23:28

Jag har nästan bara spelat idag, både Sims 4 och en liten stund även Watch dogs. Men nu tar jag en lite paus och passar även på att lyssna på lite musik, Daughtry. Och om jag kan slita mig från sims 4, så har jag både tänkt hämta upp mitt paket nu i helgen och även börja skriva igen. Men det är inte det enda som jag hoppas ska bli av i helgen, det finns lite annat också. Fast jag hoppas att jag kan hämta upp mina glasögon i början på nästa vecka, för det har inte varit min dag idag. Fick i mig linfrön, så jag har både haft illamånende som kommit och gått under större delen av dagen och även kramper. En av anledningarna till att jag inte får äta "nyttigt" eller vad jag kallar för nyttigt för mig. Vad andra ska äta, ska jag inte äta - för då blir jag sämre. Men nu ska jag se om det finns någon film att se och sedan kanske det blir till att läsa lite, det sista jag gör idag.



Och jag gillar verkligen denna nedan


Av Marie - 5 september 2014 23:12

Igår slutade med att jag inte har lust att göra någonting här inne. Men idag så kom sims 4, fast teknisk sett så släpptes den igår, men jag beställde den igår så det var bara att sitta fint och vänta. Och spelet då? Det är jätteroligt och så pass annorlunda jämnfört med 3:an. Det laddar snabbare, man kan kontrollera personerna på nya sätt. Tex så var man tvungen att bli vänner innan man kunde gå vidare i sin relation (vad jag minns av 3:an) men nu kan man gå rakt på med relationen och så byggs vänskapen upp samtidigt (det finns olika staplar) men en sak som är ny är att man kan ta ett gravidetstest och efter det så börjar det synas, samt att man kan amma barnet (mamman) medan pappan snällt får flaskmata barnet. Vad som dock har tagits bort är att man inte kan köpa nya sängar och lägga barnet i, utan den säng de har ibörjan är den som det har kvar tills de växt upp. Och det gjorde min på lite mindre än 27 timmar och blev då ett barn. Så nu behöver man inte vänta längre på att det ska bli äldre. Vilket är kul. Sen har jag inte hunnit spela så många timmar då det kom i eftermiddags, men det är kul att det är så pass olikt sims 3. Sen finns det flera andra nya sätt som simmarna är olika och det är känslorna. Jag har inte sätt allt ännu men jag har sett att de kan nästan bli bråk om de inte har samma "mål" när de kommer till myspys. Om det inte har samma mål, så blir det inget av. Något som är annorlunda mot 3:an.

Av Marie - 3 september 2014 23:29

Jag har fått sms om att mina glasögon är redo att hämtas, vilket jag tänkte göra en annan dag av lite olika orsaker så tänkte jag göra lite annat imorgon än att shoppa glasögon. Kolla in lite andra saker hade jag tänkt, och kanske även rösta. Imorgon är även dagen då sims 4 släpps, men jag kommer inte få mitt ex förens på fredag. Får se om det bla är så pass lätt som de säger att bygga hus? Och hur fungerar verkligen känslorna, som kan bli påverkade av så pass många olika sätt? Jag hoppas att man inte ska blir förvirrad över varje lite detalj eller val kan ha så pass stort inflyttande nu mot förrut. Men nu ska jag ta och kolla in några av boktipsen som jag förrut la upp smakprov från, för det finns ett par av dem böckerna som jag har velat läsa ett tag nu. Eller så ska jag bara skapa mig en önskelista från jag kan plocka ifrån senare i höst? Eller så får jag lust att läsa dem i vår? Bägge alternativen fungerar för mig.

Sen får jag se vad som händer imorgon? Jag har lite planer som jag hoppas kommer att bli genomförda. Jag orkar inte vänta en ända dag till eller jag vågar inte riskera...

Denna låt går just nu på reapet, då jag tog och plockade upp albumet igår från iTunes. Lyssna själva...



Kommer nog att publisera fler låtar, gillar ytterliggare några till.

Av Marie - 3 september 2014 23:17

 


bilder från adlibris och mio


Detta är vad jag ser framför mig när jag hör ordet höstmys, det betyder att krypa upp i en skön fotölj och fotpall - så man får lite egentid och läsa en bok som man gått och väntat på, ibland länge. Att läsa en bra bok, kanske en skön pläd om man fryser och så en kopp te, medan man vandrar in längre in i handlingen. Vad gör ni??

Av Marie - 2 september 2014 23:21

Jag har nästan målat klart en sida på förådet idag, sen tog all energi slut. Att måla med en pensel med torkad färg i - är inte det lättaste sen gick jag även och trodde att jag skulle få en ny pensel, men det hände ju aldrig. Det letade aldrig efter en ny. Så nu tänker jag mig att jag kanske inte tänker måla någon mer sida innan det har trollats fram en ny oanvänd pensel som går att måla med, så kanske förådet blir klar någon gång i år. Jag hoppas på att jag ska hitta mod att göra en sak som jag aldrig tidigare gjort förut, och jag hoppas att jag ska få en del av det inom en snar framtid så att det ännu finns en möjlighet att göra det som jag aldrig tidigare gjort. Det skulle betyda en del tror jag att genomföra det. Får se bara om jag vågar beställa det först, då är en del avklarat i alla fall. Annars så försöker jag läsa ut Eldvittnet så att man kan gå vidare med en ny bok, men det går lite trögt att läsa 3 böcker samtidigt så just nu läser jag bara 1. Så jag ska försöka läsa klart boken innan helgen, så att jag kan ta och välja en ny bok. Vilken vet jag inte riktigt och sedan skulle jag vilja spela lite mer watch dogs, jag spelade klart en del uppdrag innan jag stängde av för att jag inte orkade börja om igen.

Sen ser det ut som att jag ska ta och titta efter spelet i butik sims 4 jag har ännu inte klickat hem. Får se om det fortfarande finns kvar något ex när jag kommer förbi butiken??

Av Marie - 2 september 2014 22:54

Jag hittade ett par saker i Mio:s senaste katalog som jag gillade extra mycket och som fick mig i höststämning. Sen finns det även andra saker som är stora nu i höst tydligen och det är pasteller men jag ser mer rosa än pasteller på sakerna. Så därför finns bara färgen rosa med.


 

bilderna från mio


Jag tycker att det blev någon form av lugn över bilderna som jag satt ihop tidigare idag. Jag skulle själv vilja ha flera saker av de här, jag gillar både mattan i ull, någon av vaserna men även kuddarna. Jag hoppas ni gillar detta också, då jag tänkt fortsätta med ett par till.


 

Budda 249:- / Vas Drops 399:- / Kalender Kloss 59:- / Klocka Old style 499:- / Pläd Hobro 249:- / Kudde Dupion 199:- eller 2 st för 299:- / Tavla Friends 69:- / Matta Loop 2795:- / Tavla Forest 995:- / Vas Flora 349:-

Av Marie - 1 september 2014 23:32

Idag har jag spelat lite mer Watch dogs, och än så länge går det bra - så jag har tänkt fortsätta spela lite till. Så jag har tänkt vänta lite med att klicka hem ett par saker, tänk att det finns så mycket att göra och saker som man vill ha men så lite tid och pengar. Sen finns det naturligtvis även andra saker som man vill se, som den här veckans serier. Men det finns en sak som jag ska ta och börja mer av igen, det ramlade ner en inredningskatalog ner i brevlådan idag. Och jag är så insperad till att börja göra collage igen, jag tycker det är kul. Både att visa vad jag gillar men även vad som är nyhet den här säsongen. Hoppas att ni också gillar att se dem? Nu ska jag ta och återgå till att se en av mina serier och sedan får jag se? Kanske det blir något kapitel ur Eldvittnet...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards