I huvudet på Aponi

Alla inlägg under februari 2009

Av Marie - 26 februari 2009 18:51

Nu har jag nästan precis kommit hem från årets bokrea, får se om jag hittar någon mer bok när jag åker ner i nästa vecka, men för stunden är jag nöjd. Jag handlade 10 böcker på under 15 minuter innan jag tog och åkte hem med nästa buss. Just nu sitter jag och kollar på filmer, och på böcker jag ville ha som inte fanns. Men jag har hittat en del av böckerna jag inte kunde hitta i pocket så jag kanske beställa dem i alla fall? Men det är blöt ute nu, det snöar av någon konstig orsak? Okej det är inte regn men jag vill att snö ska smälta bort nu, men det var i alla fall fint mitt på dagen då solen sken. Ska se om man kan ta och promenera en stund imorgon? Men säkert kommer det vara mullet imorgon bara för att jag ska gå ut, det vore i alla fall inte första gången det händer i såna fall. Enligt min katt som har luktat på böckerna så var det väldigt mycket lukter från dem, hon luktade ett bra tag innan hon var klar. Tänk om vi också skulle känna dem lukter som djur känner?? Hur skulle världen se ut då? Helt annorlunda i alla fall.

Av Marie - 25 februari 2009 22:24

Jag har nu ätit upp semlan, den var god men jag har ätit bättre - denna var inte köpt på ett konditori. Det verkar som om jag kommer att slinka förbi chokladbutiken imorgon innan jag med urkraft ska försöka ta mig hem igen med alla böcker eller de som finns kvar i alla fall. Och jag ska nog våga prova något nytt som lite praliner för att smaka om det är gott. Om en stund ska jag ta och fika och se en film, får se vilken det kommer att bli?? Sen ska jag läsa några sidor innan jag somnar, men innan dess ska jag ta och bädda rent i sängen som kommer att gå i lila toner. Jag ska se när jag hinner hämta insperation från inredningsboken jag fick hem idag, angående hur man inreder behagliast för en själv och för ögat. För det kommer att bli intressant, det är alltid nyttigt att tänka i nya banor och förnya sig. Jag ska väl försöka att sätta igång och städa mitt rum innan helgen och läsa ut boken Ren som snö men jag kan inte lova alltför mycket att det kommer bli av innan helgen. Men man kan alltid hoppas.

Av Marie - 25 februari 2009 18:24

Innan jag går och köper böcker på bokrean så ska jag passa på att gå till choklad butiken och köpa choklad, det finns ett svenskt märke som är är nyfiken på, som inte har sojalektin och så finns det ett australsiskt märke också. Men jag är lite sugen på att prova några praliner som jag aldrig har ätit någonsin, man köper ju dem i hektogram. Får se om jag tar och skämmer bort mig själv imorgon eller inte?? För pralinerna ser goda ut, och det är hel del böcker som ska hem - fast en har vi redan så den behöver jag inte köpa igen, sånt gillar mina händer då det kommer bli en del att bära. Men nu ska jag gå och läsa lite till innan jag äter min semla om några timmar. På återseende...

Av Marie - 25 februari 2009 17:37

Det blev som det blev idag, jag får försöka åka ner till bokrean imorgon istället, men jag fick i alla fall hem packetet som delvis innehöll böcker från bokrean idag. Om några timmar ska jag ta och äta min semla, men innan dess tänker jag läsa lite och förmodligen ta och kolla in böckerna som jag fick idag, en där man kan läsa om kanarieöarna, vilket kan bli till hjälp dels därnere i sommar men också om den äldre herren som jag har i mitt huvud som bor på kanarieöarna, som jag inom kort ska börja skriva om i boken som jag skriver om den gamla damen från Portugal. Jag läste om att apple Macbook pro är precis som min iPod classic giftfi, så det är ytterliggare ett skäl att köpa den modellen nästa gång man köper en ny datorn, och jag som är sugen på att köpa den tidigare. Nu har jag hittat en till anledning.

Av Marie - 24 februari 2009 23:05

Jag har spenderat lite tid med att ladda in låtarna i min dator, och nu är jag nere för att hämta bilderna på covern för albumen som man sedan ser till att stoppa in i iPoden så man vet hur albumet ser ut och hur det skiljer sig mellan varandra. Jag ska om en tag fråga om det är någon som vill ha något från bokrean när jag ändå är därnere imorgon. Sen får vi se om jag är på shoppinghumör och köper det jag funderade på att köpa förra veckan, eller om jag åker hem när jag inte orkar bära något mer, vi får se. Men snart ska jag i alla fall ta och fika och kolla på en film. Och det ser ut att bli en hel del och bära imorgon, spontant känns det som att jag ska bära hem halva bokhandeln på mina axlar. Det är lika bra att jag går och fikar nu, så att jag får lite sömn innan jag måste bege mig iväg och handla böcker, då måste jag ha krafter. Får se om jag hämtar packetet först och går ner till centrum sen för om det blir för mycket att bära på så får jag kanske hjälp??? 

Av Marie - 24 februari 2009 20:46

Ikväll ska jag nog kolla på en film, förutom de jag beställe i helgen så fick jag en film i helgen som jag aldrig har sett förut. Men jag vet inte vilken av dem det blir än, det får bli en glad överraskning. Men jag ska självfallet fortsätta att läsa på min aktuella bok och senare under veckan ska jag också ta och sammarfatta vad jag läst den här månaden men också vad jag ska läsa under nästa månad. Och den handlar om det jag misstänkte för ett par dagar sedan, nämligen om knarkhandeln, därav namnet Ren som snö. Men jag ska nog gå upp och lyssna på de albumet och ladda in dem i iTunes om en stund. Jag kanske återkommer om en stund, vi får se.

Av Marie - 24 februari 2009 19:07

Jag var inte på humör till att åka ner till bokrean idag, jag kände mig inte i form men jag hoppas att några av de böcker som jag har spannat in ska finnas kvar tills imorgon. Då ska jag också ta och hämta ut böckerna som jag skickade efter som inte fanns på min bokrea. Och idag är det fettisdag, den dagen på året som man brukar fira med semla och vi ska inte äta någon idag, för det kom helt inte hem någon. Jag ska äta min semla imorgon istället då den finns kommer liggas väntande i kylskåpet på mig. Men jag ska om en stund ta och ladda upp ny musik i iPoden som kom hem idag, och så ska jag ta och studera en av böckerna från bokrean för att kunna bestämma mig hur min stil är och hur jag vill att min framtida hem ska se ut. Det är väldigt intressant att veta när man ska ta och köpa möbler till sitt hem, så den ska jag studera noga när jag hämtat hem den imorgon.

Av Marie - 23 februari 2009 22:44

Just nu har jag så tråkigt, det finns ingenting att göra - inga nya inlägg från de andra bloggarna att läsa och jag vet inte vad jag ska hitta på nu? Om en stund kommer jag nog gå och fika men innan dess, ska jag nog ta och skicka ett mejl - tror jag. Får se när jag får svar, det är lika roligt varje gång. Men nu ska jag nog ta min bok och gå och läsa lite medan jag dricker mitt te. Och drömma mig bort till våren, för jag vill inte att det ska komma mer snö nu - jag vill ha vår nu. Men jag tror inte den hinner komma tills imorgon då bokrean börjar, men snart i alla fall då är den på väg? Och något jag verkligen vill ska gå ner så är det € - euron den är alldeles för hög tycker jag, jag vill att den går ner tills jag åker utomlands, då vore jag nöjd. Går det och ordna tror du???

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards