I huvudet på Aponi

Alla inlägg under juli 2009

Av Marie - 16 juli 2009 23:07

Nu har jag tagit och gått ytterligare en runda idag, och jag tror även att det inte är långt kvar nu innan Män som hatar kvinnor är slut, det är ett tag sedan jag läste den så jag minns inte exakt men han är fast kedjad hemma hos mördaren nu och jag har för mig att det är i slutet av boken, en nackdel att lyssna på den är att man inte kan kontrollera sidoantalet - som jag gillar att göra. Får se vad jag hittar på imorgon? Kanske jag tittar förbi centrum en stund? Annars kan nästan vad som hälst hända, tror jag? Sen verkar det som att det inte finns ett fastställt datum eller månad för This is Us med Bsb, Brian var tydligen så ivrig att han tycker att den ska släppas den 6 oktober, men tydligen finns det flera datum som diskuteras bland just nu och 6 oktober är än av dem, men det är inte bestämt ännu.


Sen vet jag inte, men det kan bli så att jag inte har någon att gå med att titta på Bsb konserten med. Och i såna fall kommer det bli den första - ensam. Min mosters favorit var Kevin och hon blev besviken förra gången när han inte var med. Jag vet ännu inte hur jag känner över tanken på att vara själv, för det låter väldigt tråkigt att inte ha någon att gå med. Får se vad som händer nu till biljetterna släpps, om det är en eller två. För jag vill ju gå, men helst inte ensam.

Av Marie - 16 juli 2009 15:57

Än så länge har jag inte gjort så mycket, jag tycker att det är rätt kvalmigt, men jag har i alla fall läst en del ur den nya boken som jag börjat på Mannen från Tenhult av Ulf Broberg och Peter Lundström, annars har jag också gått en runda idag får se om det blir en till lite senare? Men jag har i alla fall gått och blivit medlem hos Nick Carter, internet är bra trevligt ibland. Jag får ta och uppdatera lite om mig senare, den ser inte riktigt ut som hos fancluben. Får se vad jag uträttar för något först, om det blir nya filmer eller dansdvdn? Annars har jag lite annat som jag går och funderar på, som om jag ska gå på soundcheck eller inte? Jag för dagliga diskutioner med min mage, för jag vill inte att den ska bråka den 4 december om jag bestämmer mig för att gå. Det gick förra gången, och jag hoppas att det blir bättre så jag kan gå igen för det var så kul förra gången.

Av Marie - 15 juli 2009 23:06

KARLSTAD Schäslong 5 995 kr
KARLSTAD Fåtölj 2 995 kr
IKEA STOCKHOLM Fåtölj 2 395 kr
IKEA PS MASKROS Taklampa 799 kr
VINSTRA Skåp med 2 dörrar 3 995 kr
HEMNES Byrå med 6 lådor 1 995 kr
MYNTA Kruka 199 kr
HEDERA HELIX Krukväxt 25 kr
BILD Bild 99 kr
PJÄTTERYD Tavla, set om 3, 699 kr


Bild från Ikea.

Av Marie - 15 juli 2009 21:51

En örn som satt bakom mig i Palmitos Park, Kanarieöarna.


Nu har jag inte mycket att göra. Jag väntar på att nästa säsong med Grey´s Anatomy ska släppas, jag har läst ut Bokcirkelns bekännelser och spelat färdigt Sherlock Holmes, det finns med andra ord inte så mycket att göra.Så då får man ta och hitta på något, för tillfället betyder det att gå igenom beställning på böcker och filmer som jag vill ha, jag har beslutat mig för att handla de nya filmerna i nästa månad, för de var visst 4 stycken, och beställla annat den här månaden, fast jag vill också ha lite musik, men jag har så svårt att välja vilken... Sen kan jag se om jag hittar lite fler böcker att köpa om jag kommer ner till centrum innan sommaren är över, jag har inte vart där på evigheter, det är lite drygt 3 veckor förmodligen, så det är väl dags att göra ett besök. Annars har jag börjat fundera på vilka smycken jag vill köpa i höst, fast jag är också sugen på att handla lite örhängen innan dess. Får se vad och hur jag gör... Jag har i alla fall tagit en promenad idag.

Av Marie - 14 juli 2009 22:59

En del av vattenfallet inne på Palmitos Park, Kanarieöarna juni -09


Nu har jag sett lite från kronprinssesans födelsedag, men nu ska jag ta och försöka klara ut spelet sherlock holms, får se om jag tar och beställer lite gran imorgon, men innan dess ska jag även se klart extra matrialet till Grey´s Anatomy, det är det enda jag har kvar nu. Får se om jag hinner klara ut spelet innan CSI börjar? Men sen ska jag ta och försöka läsa ut bokcirkelns bekännelser innan jag går och lägger mig. Får se om jag tar ochgör av med lite som jag har funderat på sistonde, det borde med andra ord borde sätta igång med och inte bara prata om, men jag ska nog ta och spela om Grey´s Anatomy spelet innan nästa säsong släpps. 

Av Marie - 14 juli 2009 15:38

Orkidéer tagna inne i Orkiéhuset, Palmitos Park, Kanarieöarna juni -09.


Nu har tyvärr Grey´s Anatomy tagit slut och jag väntar med stor spänning på nästa säsong, det var väldigt få minuter av slutet av säsongen som väckte en hel del frågor. Hur och vad händer i nästa säsong? Annars har jag tagit en promenad som var rätt så trevlig, och jag kan inte vänta tills jag kommit till Flickan som lekte med elden, för då bör det bli dags för att beställa nya ljudböcker, då är det mer än 6 månader sedan sist.Men jag försöker också läsa ut bokcirkelns bekännelser och spela klart Sherlock holms, får se om jag lyckas?

Av Marie - 13 juli 2009 22:27

Tagen utan för Katedralen (La Seu), Palma, Mallorca juli -07.


Nu har jag tagit och laddat upp lite fler bilder, och imorgon ska jag nog ta och ladda upp det sista för jag såg nyss att jag inte fick med alla fast jag först trodde det. Men jag tror i alla fall att jag har lästut bokcirkelns bekännelser imorgon, det är ca 50 sidor kvar nu, och jag går och funderar på vilken bok jag ska läsa härnäst? Jag tror att det får bli en deckare, det är ett tag sedan sist. Fast nu sitter jag och kollar på olika film tralier, jag ska nog ta och kolla in Millennium serien för den borde komma snart. Men det är tur att jag snart ska handla på ikea, för jag måste köpa ett nytt cd/dvd skåp om jag ska kunna fortsätta beställa hem album och filmer. Sen ska ta och se om jag tar och åker ner till centrum i veckan?

Av Marie - 13 juli 2009 19:48

Ett kors mittemot katedralen i Sevilla (La Catedral de Sevilla) där en del av handling till Gåtornas Palats av Dan Brown utspelar sig. Var här i juli -05


Nu har jag bara två avsnitt kvar av Grey´s Antomy och jag är såld, jag ska ta och skaffa nästa säsong (5:an) när den släpps, för jag är så nyfiken hur det kommer att sluta för vissa personer, få reda på en dels hemligheter och vad det kan hitta på härnäst, sen undrar jag över vilken typ av inriktning de kommer välja en dag? Men nu ska vi inte gå händelserna så långt i förväg, men pga att jag inte vill att de ska ta slut (fast jag är rädd att det kommer göra det snart innan nästa säsong släpps på dvd) så har jag tillbringat dagen med att spela Sherlock holms, nästan hela dagen och blivit mer än påmind om att jag måste inom en snar framtid börja fundra på om jag inte ska ta och beställa efter några filmer, nu när Grey´s börjar ta slut.För jag är lite sugen på lite ny film, men även något album. Sen finns det lite annat som jag ska ta och passa på att göra. Men nu ska jag nog ta och återgå till att spela ett tag.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards