I huvudet på Aponi

Alla inlägg under juli 2009

Av Marie - 12 juli 2009 21:51

Från fjärilshuset i Parken på Kanarieöarna, det tog en stund att ta bilden, de flög bara omkring och jag höll på att bli galen.


Nu ska jag snart ta och kolla på några avsnitt Grey´s Anatomy, sedan ska jag ta och fika och kolla på veckans CSI Miami, det känns som en sten har lyfts från mina axlar idag när jag äntligen blev klar med mitt städprojekt. Får se om jag hinner se klart alla avsnitt av Grey´s Anatomy idag? Eller om det bli en annan dag, men jag skulle väldigt gärna vilja ha några av Bsbs nya låtar, men jag antar att man får snällt vänta tills albumet kommer den 6 oktober. Och sen får man ta och lära sig texterna tills det är dags att gå på konsert igen, det är alltid lika roligt att gå på en Bsb konsert. I år blir det min sjätte och det är det närmsta jag kommer himlen - det känns som man svävar efteråt - i alla fall av känslor.

Av Marie - 12 juli 2009 21:33

Fotat i Palmitos Park, Kanarieöarn ca 1 mil från Playa de Inglés (Engelska stranden) 


Hittills har jag hunnit med en del, jag har städat mitt rum äntligen efter ett par veckors försök att snygga till det, jag har även spelat en del med Sherlock Holms och det känns väldigt tillförställande när man tänker "rätt" och löser gåtan/gåtorna, synd att man rätt fort har spelat klart dem. Men annars har jag gått igenom en del bilder som jag vill ha fotokopior på, och då passade jag även på att ladda upp lite här, från bla Kanarieöarna det kommer lite fler senare, jag fick tydligen inte med mig alla.


Som ni ser är det rätt vackert på Kanarieöarna, och detta var första gången vi gick in i parken, förra gången vi var på Kanarieöarna (2004) vände vi då det nästan var stängdags, men det mycket att titta på i parken.


Senare i höst ska jag ta och köpa en ny kamera så jag kan få bättre bilder på konserten med Bsb än vad jag fick (2008) då jag var för långt bort och mörkret gav en hel del pixlar i bilden. Jag hoppas att den jag är intresserad av kommer vara lika bra som jag hoppas, då bilderna skulle bli mycket bättre inomhus. Men innan dess finns det andra saker jag ska göra, som att handla lite från Ikea, nu har jag verkligen börjat HATA mitt skrivbord, det är fult, för stort och jag gör mig illa på det - hela tiden.

Av Marie - 11 juli 2009 18:56

Jag löste problemet idag, när jag spelade vidare med Sherlock Holmes, när jag väl tog och använde hjärnan ett ett natts vila så kändes det rätt självklart men det gjorde det inte igår när jag var trött då jag spelade, men ändå gillar jag att spela spel där du får använda hjärnan för att lösa problemen vart efter de dyker upp. Annars har jag kollat på några avsnitt från Grey´s Anatomy och jag undrar vad som händer härnäst, det brukar alltid dyka upp något när man minst anar något. Jag får se vad som händer härnäst, för jag har en känsla att en hel del kommer att hända, men jag hoppas också att få ett par skratt till.Jag har även tagit en promenad idag, men blåsten hindrade mig från att gå så långt jag tänkt gå, jag får ont i magen när det drar, men jag gick i alla fall en stund, igår gick jag ingenstans pga blåsten. Annars har jag inte så mycket kvar av boken, bara ca 106 sidor och det utspelar sig en hel del i boken som sträckers sig över ett helt år i deras liv. Jag kanske tar och skriver lite om boken sen när jag har läst ut den, men det är en hel del som händer dessa 5 kvinnor som läser böcker ihop, och hur deras liv vävs ihop.

Av Marie - 10 juli 2009 22:27


Nu finns det möjlighet till att lyssna på musiken till kommande singeln Soldier Down (Instrumental), det låter lite likt The Call eller i alla fall som något studsar runt. Jag kan knappt vänta tills singeln kommer ut och man kan höra vad de sjunger om.

Av Marie - 10 juli 2009 19:04

Jag har tagit en tillfällig paus från Grey´s Antomy, för en stund jag sitter nämligen och spelar ett av spelen som kom idag (Sherlock Holmes versus Jack the Ripper) det är rätt roligt men man får tänka en hel del så man blir rätt trött efter ett tag. Det andra spelet kan jag inte spela förens jag får internet - uppkoppling. Jag hade även tänkt städa idag men jag är rädd att det är jag för trött för, men jag hoppas att göra något åt det i helgen. Annars så börjar det bli intressant i Grey´s Anatomy igen, jag har precis börjat titta på säsong 4. Får se om jag tittar på några avsnitt när jag inte orkar spela något mer idag? För nu hade jag tänkt lösa några fler ledtrådar för att tillslut få fast mördaren, men det är lite klurigt men det är bara roligt. Med lite utmaningar ibland. Så får jag se vad som händer lite senare?? Kanske jag lyssnar på någon bsb låt på youtube?

Av Marie - 9 juli 2009 21:26

Det blev väldrig spännande idag, när jag kollade på Grey´s Anatomy, först tog en evighet tills hon blev hittad (1,5 program) och sen tog det (1,5 program) tills man visste att det skulle gå bra. Det tog till och med en evighet att sova pga att jag var tvungen att veta innan jag somnade, annars hade jag aldrig kunnat somna, men det tråkigaste att det nu är bara 2 avsnitt kvar av säsong 3 och jag ska snart börja med den sista som jag har, och jag tycker att det går alldeles för fort. Annars sitter jag och väntar på mina spel som inte dök upp idag, jag hoppas att de dyker upp snart innan jag börjar undra var det har tagit vägen. Annars så börjar boken ta slut (Bokcirkelns bekännelser) men även Grey´s Anatomy, det skulle vara bra om de kunde spela in nya avsnitt en den takt jag avverkar dem eller om säsong 5 verkligen kommer i höst textat till svenska, jag är inte bra på sjukdomar på engelska. Men nu ska jag gå tillbaka till vad jag gjorde förrut (titta på Grey´s) och så får jag se om jag åker ner till centrum till helgen? Det skulle vara kul att komma ut och se något annat för en stund, än att gå samma promenadsträcka varje dag. Det börjar bli tråkigt, det enda som förändras är vädret och årstiden, sen ser allt precis ut som vanligt. Men nu ska jag ta och uppehålla mig en stund innan CSI Miami börjar för idag. Får se hur pass intressant det kan bli idag??

Av Marie - 8 juli 2009 20:01

Det blev bara en promenad idag, av någon anledning. Vädret insperar i alla fall inte mig till att gå ut en gång till när jag redan har gått ut en gång till idag. Så jag har parkerat framför datorn nästan hela dagen idag där jag sitter och kollar på Grey´s Anatomy och skrattar för mig själv. Det händer rätt lustiga saker och ibland är det skönt att bara få skratta en stund. Jag har även börjat att skriva lite på en berättelse som jag skrev om förra året och som jag tog en paus från, får se om den kommer att bli klar och vad som då händer med den? Annars sitter jag och funderar en del, men jag är inte riktigt klar än, jag har inte bestämt mig riktigt än. Sen har jag planer på att läsa ett stycke ur boken men jag väntar också på två filmer som jag nu har beställt. Jag får se vad som annars händer imorgon? Förmodligen ska jag ta och börja städa mitt rum...

Av Marie - 8 juli 2009 19:28

Äntligen, nu finns det tydligen ett datum när albumet kommer, den ska tydligen komma den 6 oktober. Hoppas att den kommer ut då och vi i Sverige inte måste vänta till sist som med förra albumet kom. Men hur ska man orka stå ut till den 6 oktober? Jag vill höra albumet nu, jag vill ha den i min iPod NUU, men det är inte möjligt eller hur? Men det är i alla fall vad jag vill. Tydligen så kommer den första singeln ut senare den här månaden, så då finns det en video man kan kolla på och en låt att lyssna på. Hoppas att den singeln Soldier Down även släpps i Sverige, jag har inte lust just nu att behöva importera den. Men nu länktar jag efter singeln, albumet, konserten den 4 december, åh jag glömde visst musikvideon också, hoppas den blir bra också.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards