I huvudet på Aponi

Alla inlägg under oktober 2008

Av Marie - 12 oktober 2008 21:19

Det har dykt upp en clip från Stockholm SC när Nick tittade fram och började dansa till Aj medan han vevade runt med något paprör? Jag tror att man ser bakhuvudet på mig. Man går helt enkelt in på länken och väljer sedan media så kan man ladda ner och kolla, på när Nick dansade runt.

Av Marie - 12 oktober 2008 20:45

Dessa filmer vill jag se nästa år.

  • Män som hatar kvinnor - älskade boken.
  • Harry Potter och halvblodsprinsen del 1 - samma som ovan.
  • Brudduellen - låter rolig.

Säkert kommer det fler, men de var allt som jag hittade idag.


Av Marie - 12 oktober 2008 19:36


Jag sitter just nu och gör några olika webtest. Jag har inte annat att göra, och man har inte roligare än vad man gör sig. Det första testet är har du koll på succé-serierna på tv? jag fick 5 rätt och jag följer inte ens hälften av serierna några av dem eller alla har jag bara sett något avsnitt av. Nästa test. Sen kan du titta förbi mensa testet som mensa har i sammarbete med expressen för att ta reda på hur smart en vanlig svenson är. Vågar du ta reda på sanningen?? Sen som gräden på moset så kan ni få lyssna på Britney senaste singel. Det ser i alla fall ut som hon hade roligt när hon spelade in videon.

Av Marie - 12 oktober 2008 19:09

Och jag som trodde att jag hade läst allt. Tydligen så hade jag fel, lyssna bara på det här. Det har kommit en helt ny dator från det tyska företaget Singulum som har tillverkat sina datorer i trä, guld och elfenben. STOPP! Elfenben är olagligt att köpa och innehav hur kan då deras datorer laglig kunna inneha elfenben, svar det kan dem inte. Och priset är det bara att drömma om mellan 175 000 till 410 000 tusen. För en dator som är handgjorda, ur ett stycke trä och det går att få tagentbordet i 24 karats guld och elfenben. Den har är inget annat än att skytta om vad man har råd med mer än att ha en fungerande dator. Som även är olaglig till på köpet. 

Av Marie - 12 oktober 2008 18:27

Jag var inne på guldvivan igår och kom framtill att det bara är mer och mer som jag skulle vilja ha. Först håll om mitt hjärta som är två smycken som heter (håll om) mitt hjärta och håll om (mitt hjärta) som då sitter ihop om man köper håll om mitt hjärta. Sedan är det en armband som heter blåsippan som jag har skrivit om tidigare. Sedan om halsbandet förgät mig ej men nu har det även kommit ett nytt smycket som jag inte vet hur det ser ut men som ska heta Havtorn, och jag tror även att det kommer att finnas som örhänge.

Av Marie - 12 oktober 2008 18:18

Och så var det dags igen. Jag har läst ut ytterligare en bok, Liza Marklunds senaste En plats i solen - man måste nästan läsa dem i ordning för att följa med i handligen. Så nu har jag valt en ny bok - Svart is av Michael Connelly, och jag såg nyss att den inte stod med på listan, men jag kommer nog att hinna med dem andra böckerna ändå för att mer än halva oktober är ju kvar tills det är dags att välja ut nya böckar. Men jag hoppas att jag kommer att hinna med dem, för just nu så har jag läst 3 böcker nu i oktober, så jag borde hinna med några till. Men jag ska nog ta och börja att läsa om judendomen också, pararellt med dem andra böckerna.

Annars så håller jag på att börja fin skriva bland kapitelen av det jag redan har skrivit, så att jag vet vad det handlar om sedan. Men jag vet ju inte om den också snart hamnar i byrålådan även den?? Det får framtiden utvisa.

Av Marie - 11 oktober 2008 22:50

Räven går längs åkern

En lättvind sveper genom landskapet

Kyrktornet är upplyst

Det är en stjärnklar natt

Räven har börjat gå över vägen

En ensam bil kommer åkande

Saktar in och kollar på räven

Innan deras vägar skills åt - igen

Av Marie - 11 oktober 2008 21:20

Nu sitter jag och kollar på torsdagens höök, då jag var borta hos min moster och inte kunde kolla. Och sedan blir det nog Livet i Fagerviken. Det finns inte så mycket att se, eller göra. Sen tror jag att det är dags för en kexchoklad. Men efter det vet jag inte vad jag ska hitta på? Det verkar bli en långtråkig lördag. Det är kanske dags att köpa lite filmer igen? Låter det som jag har tråkigt? Det verkar inte som det händer så mycket, nu. Det finns inget att se och från boken har jag tagit en paus från, men jag kanske har läst ut den innan helgen är slut? Vi får se, annars kan jag ju skriva lite mer.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards