I huvudet på Aponi

Alla inlägg under januari 2009

Av Marie - 28 januari 2009 18:44

Idag fyller Nick Carter i Backstreet Boys, 29 år. Hoppas att han får en bra dag.

Av Marie - 27 januari 2009 15:46

Nu har man ont i magen igen, jag har snart tröttnat på att det bildas gasfickor och att det enda som händer att man känner sig uppblåst, illamående och ont i magen. Jag har inte druckigt mjölk på två dagar nu, så det är inte från det jag blir så här, för igår bådde jag i alla fall bättre än vad jag gör idag och då hade jag druckigt mjölk innan jag gick och la mig. Det bara ont och det är irreterande, det känns inte som att det finns något som i matväg till att förhindra det här. Snart tänker jag gå tillbaka till medlet i gelform som jag blandade med vatten och drack, så kom i alla fall luften ut. Annars sitter jag och kollar på kläder. Vem gillar inte kläder? Förmodligen nudister, men så är det också nakna när det känner för det. Jag däremot älskar kläder, och inredning, fast det är inte direkt samma sak, men det är nästan lika kul. Tar bort en del fokus från magen och ibland så hjälper det att göra något annat för en lite stund, det är dock jobbigt att varje dag ser likadan ut, med en mage som krånglar och gör ont. De som har en snäll mage som inte bråkar ska vara väldigt glada, ni har en mage som jag skulle vilja ha, men jag tror inte man kan tansplantera en hel mage? Men ibland önskar man det när det är som värst.

Av Marie - 26 januari 2009 22:49

Adien satt på skoltrappan och tittade ut över havet av huvuden som flött omkring nedanför hennes fötter, med andra ord började skolgården att fyllas på av studenter. Men hon var helt ensam, hon hade en gång haft en vän men det var så länge sedan att hon nästan glömt bort hur det kändes att vara tillsammans med någon - dela tankar med någon annan än sig själv som omväxling. Hon hade i några dagar nu suttit i trappan och väntat på att den skulle fyllas upp av andra ungdomar så att hon i smyg kunde sitta och spionera på Pederik innan det ringde in. Varför skulle det vara så svårt att gå fram till en kille och säga att man gillade honom? Plötsligt kände hon en hand på sin axel och tittade upp.

***

- Vad sitter du här för? Blir du inte kall?

- Nej, så länge har jag inte suttit här.

Pederik satt sig bredvid henne.

- Har du suttit här länge?

- Nej, bara ett tag.

- Väntar du på någon?

- Inte nu längre.

- Bra, då kan du följa med mig in i värmen.


Pederik sträckte fram handen och hjälpte Adien på fötter innan han öppnade dörren för henne. Mina spanare såg att hon ronade lite innan hon klev in, men om det är från värmen eller någon annan är för tidigt att avgöra. Vi får se vad framtiden har i sitt sköte för dem.

xoxo - GossIp WomAn

Av Marie - 26 januari 2009 21:34

Ni kanske undrar varför jag inte har skrivit ett inlägg förens nu? Det är för att jag spenderat nästan hela dagen med att spela CSI:NY, jag har hunnit med att träna en stund också, men jag har framför allt suttit och spelat. Det är så roligt och för en stund får man vara någon annan, jag har medans jag spelat upptäckt att jag måste ta och städa skrivbordet igen. Gör man verkligen inget annat, slår det mig? För jag tycker inte det. Men sen har jag också hunnit med och läsa lite också, inte så mycket som jag skulle vilja men det går frammåt. Det verkar nästan som att när jag väljer många böcker då får jag något annat att göra istället för att bara läsa och när jag väljer för få böcker så verkar jag inte göra annat än att läsa. Det verkar inte finnas något mellanting - i alla fall inte just nu.

Av Marie - 25 januari 2009 21:51

Det senaste stället Sarah såg på var på väg till flygplatsen - jag tror att hon skulle till ett ställe i Europa, men vem vet? Nu har en av mina tipsare sett att hon är tillbaka. Men till vad är hon tillbaka till? Och det har hänt saker sedan du försvann, Sarah. Hon bor i alla fall med sin mamma och pappa i en liten med dyr lägenhet. Jag har hört att det har renoverat den nyligen - igen. Det ryktas att hon har problem med maten, men ni fick det inte från mig.

***

Rufus Rigorini är pappa till Pederik och Lily. Han hade sedan några år ensam vårdnad av dem, efter att hans fru och deras mamma hade gått ut genom dörren och ännu inte återvänt - fast det nu har gått flera år sedan hon försvann. Det ryktasom att hon har låst in sig i studion igen. De bor på Djurgården där de hyr en lägenhet. Rufus jobbar i en butik på skansen, där han har jobbat i flera år.

***

Malin var kompis med Pederik, och de har känt varandra i flera år nu. Och de känner till en del om varandra, som vänner bör veta. Hon bor med sin syster på Söder, som jobbar i en kläders affär, samma som Malin ibland jobbade extra i. Vad jag vet har hon inga skelett i gardroben, men vet egentligen?

***

James Gottenblatt är halvbror till William, som bodde med sin mamma. Men som halvbröder kunde de inte vara mer olika. De avskyr varandra, men ändå är de så lika varandra. Men det är inget de skulle erkänna frivilligt. Annars brukar han hålla till runt stureplan där han brukar festa eller på Kungsholmen där de bor.

***

September satt och åt sin frukost, det var ännu tid tills första lektionen skulle börja. När hon började att tänka på James som hon vart tillsammans med en tid, men om man frågade honom så var han ständigt singel. Något som sårade henne djupt, men det skulle hon aldrig erkänna. Att hon faktiskt hade ett hjärta. Och Sarah hade hon inte hört av på evigheter sedan hon mystiskt försvann, och hade ännu inte återvänt. Hon la ner bestiken och drack lite juice och tog väskan och lämnade lägenheten. När hon gått några meter från porten fick hon syn på limousine, det betydde bara en sak att Nathaniel var i krokarna. Hon kom dock inte så långt innan bilen gled upp bredvid henne och fönstret åkte ner så hon fick syn på Willian och James, det var en ovanlig syn. Det stod ju inte ut med varandra, och vad kunde de nu ha på gång. William och Nathaniel var bästisar, men det var länge sedan hon sett dem så här tidigt ihop men det brukade bara betyda två saker, det hade aldrig gått och lagt sig.

- Vill du ha skjuts till skolan, September?

Ville hon verkligen bli indragen i deras lilla plan? Men det var kallt och hon hade ingen lust att gå två kvarter till för gå på tunnelbana.

- Okej, jag kan göra ett undantag för idag, men tror inte att jag tänker göra det till en vana.


Vad hon inte visste var att hon blev sedd av en av mina spanare som skickade den här informationen till mig. Vad är det på väg? Och varför befinner sig William och James tillsammans i bilen? Jag antar att visa saker får vi vänta på.

XOXO... GossIp WomAn

Av Marie - 25 januari 2009 21:29

Nu har jag hittat en riktig bitch i Gossip girl och det finns ingen som knäcker henne i bitchighet med någon annan i serien oavsett vad det har gjort. Georgina Sparks går mig på nerverna, jag hatar henne... nej, vänta jag avskyr henne. Hon är falsk, ljuger och älskar att såra människor. Tur att hon inte är med i hela serien, då hade det vart en katastrof. Men nu när första säsongen snart är slut och jag just sätt att det finns en andra säsong jippi så kan jag nu säga att det är en helt okej eller till och med bättre än okej serie. Tur att det kommer flera, jag får nog ta och läsa böckerna i väntan på att nästa säson börjar att sändas för den är inte helt inspelad än. Synd för jag hade gärna velat se den, direkt efter första slutar.

Av Marie - 25 januari 2009 15:59

Jag ska snart börja hitta på de restrerade personerna som kommer finnas med i GossIp WomAn, men först måste jag hitta insperation om de innan jag kan hitta på mer om dem. Sen ska jag även ta och läsa lite mer idag, det känns som att jag har skrivit så många och ibland långa inlägg att jag kommit efter med läsandet. Så det är vad jag ska ägna mig åt idag. Men jag ska även titta på fler avsnitt av Gossip girl och det sämsta är att de snart är slut, synd att de inte kan spela in nya avsnitt i den hastighet som jag avvärkar dem.

Av Marie - 24 januari 2009 23:22

Och så har startskottet gått - GossIp WomAn har anlänt, detta är dem figurerna som jag ännu har hittat på. Och jag tänker hitta på några fler, bara för att det är så roligt. Jag får se vad som händer framöver med personerna som jag nu har hittat på. Men det var här ni hörde det.

När jag åt semlan för några timmar sedan så fick jag grädde på nästipen flera gånger om, det var nästan som om någon ville retas med mig, så jag var mer är mätt när den tillslut tog slut. Jag kanske kommer att åka utomlands i sommar, om det blir av så är det ett tag sedan jag var i kanarieöarna. Om vi nu åker så hoppas jag (för att det är tidigt i juni) att Bsb inte har dragit igång sin turné än, så jag inte missar dem. För det skulle jag i mitt liv inte vilja missa. Men nu ska jag gå skriva mer om personerna i GossIp WomAn.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards