I huvudet på Aponi

Alla inlägg under januari 2009

Av Marie - 10 januari 2009 13:51

Nu är det snart en månad kvar tills det händer 3 saker under samma månad. Först kommer CSI:NY sedan kommer Bokrean och tillsist The sims 3. Men just nu vet jag bara om att CSI kommer i början av februari och att sims 3 kommer den 19:e. Förra året började bokrean den 26:e, men i år har jag ingen aning bara att jag tänker passa på och kolla in om det finns något att köpa. Och i år är det tydligen tisdagen den 24:e som man ska planera in, för då smäller det igen. När bokrean kommer tillbaks.


Men tills dess, ska jag spela de spel jag redan har, och läsa det böcker jag redan äger, och snart ska jag ta och lägga en order på hörlurarna också. Jag som minstänker att jag har för trånga hörselgångar, det skulle förklara varför det än så länge inte har hört det mesta genom hörlurar eller varför det ibland kommer ett surrande ljud som försvinner när jag "drar" lite i öronen. Detta ljud kan uppkomma när man har för trånga hörselgångar, så då är det i alla fall inte tinutus, då när jag slappnar av i käken så försvinner det surrande ljudet. För de vanliga öronproparna, det gula och stora som hus kan jag inte ha för att de är för stora, det går inte in i örat. Jag har ett par eller två? Som man kan bada med förutom att stänga ute ljud, jag får knappt in dem i örat och när de sitter rätt (det är rätt svårt) så hör jag ingenting i normal samtalston.  

Av Marie - 9 januari 2009 22:43

Idag har jag kollat på Sex and the city och har nu äntlingen upptäckt i alla fall ett avsnitt som jag aldrig har sett förut. Jag ska ta och upptäcka om en stund om det är fler som jag aldrig har sett förut. Annars sitter jag och städar i iTunes, och fyller på med bilder, sedan sitter jag under tiden och lyssnar på sagan om ringen. Brödraskapet ska snart lämna Vattnadal. Sedan sitter jag och bläddrar i kataloger, och funderar.


Om ett tag ska jag dricka lite te och äta några smörgåsar och fortsätta att "städa" samt titta på Sex and the city, men innan dess ska ta och läsa några rader till i boken som jag läser för tillfället. Sedan kanske jag får lust att plocka bort lite saker och städar rent bara i farten?

Av Marie - 9 januari 2009 22:27

Grattis vill jag passa på att säga till Aj i Backstreet boys, som idag fyller 31 år.

Av Marie - 9 januari 2009 14:48

För några veckor sedan, dagarna före jul upptäckte jag att jag inte fått min tidning. Så jag tog och kontaktade dem om problemet. Och tidningen kom några dagar innan nyår - gånger 2. Nå, nu fick jag den återigen i onsdags, nämligen den förlorade tidningen som tog 25 dagar att komma fram. Kröp den hela vägen hem eller? Och så sägs det är posten är tillförlitlig. Det kan den ju inte göra när extra tidningen hittar hem fortare än orginaltidningen.


Men nu sitter jag här med nästa månadens tidning och den kom fort fram, jag hade inte väntat med att få den i dag utan att den skulle komma först på måndag. I månadens nummer som kommer ut i butik på tidag handlade det om jeans, det finns en jeansgudie i tidningen och så får man även rabatt på jeans. I nästa nummer som kommer i februari ska det tydligen handla om bröllop. Tidigt? Eller så tar det tid innan allt är klart inför ett bröllop? Men vad vet jag om det? De enda bröllop jag har vart på (19 år sedan) så planerades det, och genomfördes det på 3 dagar, buketten beställdes på annandagen och tre dagar senare var det över.

Av Marie - 8 januari 2009 19:41

Bild lånad från hifiklubben.


Jag har nu hittat en pryl som jag önskar mig i födelsedagspresent eller att inhandla istället för Playstation 3 som jag förmodligen inte kan köpa i alla fall då jag har för liten tv för att kunna använda då jag har en tv med 21 tum. Men det gör ingenting för nu har jag gått och förälskat mig i den här högtalaren, som fungerar bara med iPod. Ljudet ska vara något helt i sitt slag, och nu tänker jag köpa denna istället för prylen som var från Apple för att användas med mina egna högtalare. Då den här är mycket bättre ljud. Sen är de rätt snygga också och det finns bara att köpa i butien eller på nätet.

Av Marie - 8 januari 2009 01:00

Jag har ännu inte kommit mig för och börja dammsuga än, fast jag har i alla fall börjat att städa. Varför ska det vara så tråkigt att städa? Det är bara under en period som jag älskar och städa och det är när jag har PMS, då står S för städning. Men det är inte ofta de händer, så däremellan ser det ut som det gör. Annars sitter jag och gogglar på tårtor, hur ska min tårta se ut och smaka? Jag gillar White lady, men vill jag ha den i år?

Förra året blev det ingen tårta, så det är kanske dags i år? Så nu sitter jag och tittar på olika allternativ hos vår lokala konditori. Visste ni om att det fanns en del att välja på? Men nu har jag hittat så många varianter att jag inte vet vad jag ska välja. Och alla har choklad i sig, åh att det ska vara så svårt ibland.


Det står nu mellan Sacher cake, White lady och Chokladgott. Tänk om man kunde välja alla tre? Men jag vet bara hur White lady smakar, så nu är frågan om jag ska gå med det jag känner till eller välja något helt annat? Tur att jag inte ska ha den idag, för att det hade vart svårt att bestämma sig tills då. Men jag hoppas att jag har bestämt mig tills det är dags, sen måste jag snart börja bestämma mig för vad jag vill ha. Det kommer att bli en utmaning, men jag hoppas att jag kommer att hitta något eller flera stycken allternativ.

Av Marie - 8 januari 2009 00:16

Det är nog bättre att inte vara rik utan att dö fattig. Jag läste nyss om en man i Connecticut, Usa som var en fattig pensionär och som köpte två lotter, och på ena av dem så vann han högvinsten, nästan 80 miljoner kronor. Men någon glädje för pengarna fick han inte, några timmar efter vinsten fick han en hjärtingfarkt - och dog 80 mijoner kronor rikare. Så man blir inte lycklig av pengar, man kan rent av dö när man får dem. Så man får se upp vad det är man önskar sig, det kan vara skadligt.


Inom en vecka ska jag i alla fall ha försökt släppa iväg med till banken och jag borde även ta och ringa min andra bank. Jag har sedan snart ett år tillbaka börjat att spara pengar på ett konto i en annan bank som ger högre ränta, nu har jag försökt logga in med tydligen fel pinkod så jag måste ringa dem för att få en ny, men annars är det jättebra tips på att få ännu mer pengar! Man kan inte komma åt dem så därför kan man inte göra sig av med dem.

Av Marie - 7 januari 2009 14:30

Jag sitter här och bläddrar i en tidning, men lite tidigare idag så lärde jag mig något nytt. Nämlingen att man kan uppdatera en sida genom att använda F5. Och jag som alltid undrat var den har vart bra för? Sen går jag i tankarna att köpa skor som förbättrar min balans, för den är inte den bästa just nu. De heter MBT skon och kostar runt 2000:- men då använder man muskler som man annars inte brukar använda och man tränar upp balansen i kroppen, pga att man inte har något stöd för hälen utan de får musklerna se till att man står och går rakt. Men det kan jag ta och göra först när det har blivit vår.


Att mjölk kan vara så gott, smasken rent av. Annars händer det inte så mycket här just nu. Sen finns det en del som kommer att beställas hem under de kommande veckorna, som tex hörlurarna, så att jag kan höra bättre. Man kan ju undra var en förtrång hörselgång ska vara bra till? Men kanske går inte allt ljud in i örat, i lika hög frekvens? Och snart ska man även börja se över vad man vill ha i födelsedagspresent. Undra vad det kan tänkas bli för något?

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards