I huvudet på Aponi

Alla inlägg under januari 2009

Av Marie - 13 januari 2009 10:07

Happy Birthday Marie from the Backstreet Boys! Howie, Kevin, Brian, Nick, and AJ hope you have a great day.

NEVER GONE
In Stores June 14, 2005
Featuring the smash single "Incomplete"


Dels är Kevin inte längre med i Bsb, slutade för 2,5 år sedan. Sen är Never gone inaktuell, och ser ni 2005? Det är nu 2009 nu. I alla fall under den här veckan i fancluben så kommer man kunna se live från studion där de befinner sig just nu. Kan knappt vänta.

Av Marie - 12 januari 2009 23:41

Nu har jag börjat att jäspa så smått, idag är jag helt slut. Men idag har jag börjat med att rensa bland mina kläder, och jag ska även kolla igenom det sista innan jag gör beställningen av kläder imorgon. Jag ska även ta och byta plats på kläderna och dela in dem efter använnings område. Sen måste jag nog ta och dammsuga också, fast det inte är så kul. Sen ska jag även passa på och plocka bort, det är konstigt att man slutar efter ett tag och nästa gång märks det knappt att man har gjort något åt det. Undra hur det kommer sig? Jag fick en näckrosfikus ? och en garderobsblomma idag, samt två lotter som var nitlotter. Resten ska jag få senare i veckan. För nu tänker jag gå och fundera lite innan jag går och lägger mig. God natt!

Av Marie - 12 januari 2009 14:01

Jag mår inget vidare idag, för jag vaknade upp och mår illa. Det känns bättre efter jag fick i mig lite men det är ändå ingen vidare kul att må illa var och varannan dag. Jag ska dock dricka lite te sedan, just nu sitter jag och kollar in glasögonbågar. Som jag fundera på att köpa och sedan efter behov sätta in glas i, men jag undrar om man kan handla av en kedja och låta en annan sätta i glasen? Om försäkrning täcker det, när man väl ska använda dem? För jag kan ta och ge bort mina gamla, som mitt första par glasögon och ta och köpa nya, men de ska se normala ut. Inget i plast och inget med konstiga former, det är inte jag. Så det spelar ingen roll om det är modernt eller inne just nu, för det tenderar att vara ute en kort stund efter att man inhandlat glasögonen om man går efter det. Och jag har planer på att använda dem längre än så.

Av Marie - 12 januari 2009 03:12

Jag sitter här och ja, vad gör jag? Jag har hittat kläderna som jag skrev om förut, så det var skönt att jag gjorde det. Så det är vad jag ska göra om ett par timmar, ska bara ta och rensa ut byrån lite först bara. Med kläder jag inte har använt på ett par år och kläder jag aldrig kommer att sätta på mig. Det borde bli en del, i alla fall känner jag på mig det.

Jag har fyllt 26 år nu, ja det är min födelsedag och ute blåser det kraftiga vindar. Det känns inte som att det kommer att bli en bra dag idag. Jag kommer inte att bli firad, jag har inget bättre för mig att sitta här. Fast jag har ändå inget att göra. Och om ett tag tror jag att jag är klar med min önskelista som förnärvarander ser ut som den första minus alla bilderna på sakerna som jag ville ha.


Vem är du? Jag vet inte hur sant det är, men det var i alla fall lite roligt. Men nu ska jag gå och göra något annat och jag hoppas att jag kommer att somna om en stund. Jag ska bara ta och hålla tummarna först. Hm, det gick inte så bra att skriva då, vissade det sig.

Av Marie - 11 januari 2009 22:58

Nu sitter jag här, och funderar över ett par saker. Som vad jag vill ha i födelsedagspresent och lite annat också. Jag funderar på att ge mig själv ett par hörlurar i födelsepresent, fast det är inte beställa ännu. Det finns alltid ett tillfället för allt. Men jag har ännu inte kommit med fler förslag angående mina presenter. Jag kan ta dem jag inte fick i julklapp och fundera över ett par till. Och jag som tycket att det var en utmaning att göra den från början, de har förlagt den någonstans och vet inte om den kan ha hamnat i sopporna. En trevlig nyhet är i alla fall att det snart är mindre än 11 dagar tills CSI:NY landar i min brevlåda, den har blivit klart något tidigare än beräknat. Först skullde den komma i november, sedan december då flyttades den till januari och rätt fort fram till februari. Men nu är det alltså på väg, jippi. Jag har också upptäckt att jag inte alls har sett alla Sex and the city avsnitt som jag hade trott. Hela säsong 5 och halva (hittills) har jag aldrig sett. Imorgon får jag även ta och sitta och titta igenom vilka kläder som jag ska ta och beställa, för nu tycker jag inte att det finns någonting och det dels för att jag inte minns vad det var som jag tror att jag har sett. Det är nästan löjligt att man får hem en katalog och så verkar det som att kläderna man vill ha inte går att handla än. Som om de vill driva en till vansinne, eller så gillar det bara att retas. Men tills jag åker ner till centrum så ska jag även ta och bestämma mig för lite andra saker också, som om jag ska ta och köpa lite mer strumpor och om vilken smak glassen ska ha den här månaden.

Av Marie - 11 januari 2009 02:40

Jag får ta och se över det som måste beställas inom kort, och jag hoppas att mitt beslut genom att bytta hörlurar kommer att hjälpa mig att höra med av vad som sägs eller hur musiken låter, då kan även kan sänka volymen. Och så här i infensatider så vad jag minns har jag inte haft inflensa på mer än 10 år, förkyld, kanske men inte särsilt ofta dock snytter jag mig en gång om dagen för det mesta för att bli av med slemet. Ett transparant slem det är inte ofta det har någon annan färg, för att jag spolar rent min näsa när jag börjar nysa för ofta. Det är både billigt, praktiskt och bekvämt än att åka på och bli förkyld.


Men i veckan ska jag ta och inhandla månadens Ben&Jerry, men även börja med rensa, släng och köp. Det gäller att slänga kläder man aldrig kommer att ha på sig, och det som är för trasigt eller urtvättat och köpa nytt av det man behöver. Jag ska köpa underkläder bla, men det är en del som ska slängas. Sedan ska jag städa i lådorna så att man hittar senare också. Som byxor och kjolar i en, tröjor och linnen i en annan osv. Tror till och med att jag börjar lite lätt idag för att ta ett tag med dammsugaren också. Det kan aldrig skada, bara bli alldeles för tröttsamt.

Av Marie - 11 januari 2009 00:45

Och så har vi kommit fram till söndagen den 11 januari, vilket betyder att jag snart har bloggat varje dag i 3,5 halv månads tid. Och när man går tillbaka och läser gamla inlägg så märker man att det har hänt en del sedan dess. Förutom att varje dag bara mestår av 24 timmar eller 86 400 sekunder. Då blir det helt plötsligt en väldig massa tid på en gång. Och visste ni att ett år 365 dagar består av 31 536 000 sekunder? Nå, nu har jag kommit av mig igen, men jag skulle faktiskt säga något bra. Frågar är nu bara vad det nu var?


Livet är fyllt att olika händelser, visa obetydliga och andra viktiga. Men ändå är det olika för alla övriga. Tänk var tråkigt livet vore utan dem händelserna, tråkiga eller roliga - sorgliga eller glada. De gör en till den man är, och formar sina egna tankar och handlingar. Visa vet redan från början hur de inte ska göra och följer sina egna vägar, medan andra gör fel och kommer efter mycket om och men upp på vägen igen. Inget liv är perfekt, men visa har en rakare och enklare väg.

Av Marie - 10 januari 2009 16:13

Tänk om man ägde en mac som laptop, fast drömma kan man ju alltid göra. Macbook air, ser snygg ut men därefter kommer också priset, men jag skulle ändå vilja ha en sedan. För att kunna betala räkningar på, säkerhetsexparter säger ju att man ska ha två olika datorer för att minska risken för att få in spionprogram som kan se när man betalar räkningarna på nätet. Sen skulle det även vara kul och se om det finns någon skillnad i hur det känns att skriva på en laptop för att det är över 10 år sedan jag surfade senast på en laptop, och det var en utmaning utan mus, så det är nog bättre att köpa till en sådan om man nu ska skaffa bärbart.


Så den kommer nog hamnar på min drömlista, fast än så länge har jag inget mer på den listan. Fast jag skulle gärna vilja ha den, det får väl bli min nästa datorköp, som skjuts på framtiden men förhoppningsvis inte allför länge. Några år är all för lång väntan.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards