I huvudet på Aponi

Alla inlägg under oktober 2008

Av Marie - 26 oktober 2008 19:12

Idag så fick jag ta och vrida om alla klockorna och så kom jag äntligen iväg och shoppade lite. Under mindre än en timme hann jag shoppa duschkräm, handla lite kläder på Kapp Ahl och in på hälsokost för att senare hinna in och handla mat inne på Ica innan bussen vände tillbaka hem. Nu har jag bara kvar att handla några nya jeans innan jag får ta en funderare på om något mer på klädfronten måste inhandlas?

Jag hittade även en produkt på hälsokost som enligt beskrivningen skulle kunna hjälpa mig, som lider av ont i magen och väderspäningar pga IBSn, och hittills så fungerar den. Jag har inte ont i magen som jag hade innan jag drack gelen, men konsistenesen på gelen hade övrigt att önska.

Av Marie - 25 oktober 2008 18:30

Jag sitter här och lyssnar på The sims 3 theme sång. Det låter som att det är en orkester som ligger bakom och inte dator ljud som i 2:an. Sen har jag sovit i 3 timmar - och det skulle bara bli en tupplur?

Och jag är inte ens hungrig fast det var ett par timmar sedan jag åt. Så jag vet inte hur länge jag bör vänta innan jag gör ordning lite lax. Men jag börjar faktiskt att bli hungrig så det är väl daxs igen att göra middag.

Av Marie - 25 oktober 2008 18:13

Och så var det dags igen - till att ställa tillbaks klockan. Så imorgon kan du unna dig en extra lång sovmorgon. Klockan tre går hemma EU tillbaka till vintertid - genom att vrida tillbaks klockan. Och med det så är sommaren definitivt är över - men det har den väl vart länge?

Av Marie - 25 oktober 2008 13:34

Jag tog och gick upp vid 8 och åt frukost innan 9, så när jag kom in på en sida om varma mackor så började magen att knorra. Det är rätt gott faktiskt! Och när jag inte är hungrig längre så har nog krafter att läsa lite i boken, ute så är det rätt så vackert, med gulröda löv och solen som lyser. men det blåser ju friska vindar också, men det tycker jag bara är skärmigt på hösten när solen lyser. Då brukar det inte vara storm i alla fall. Men jag skulle gärna vilja ha några nya filmer som man kan sätta på och krypa upp i soffan och titta på. Särsilt nu när man har ont i magen, men jag har ingen film som jag inte redan har sett, och det finns ett par stycken som jag vill se men som jag ännu inte har.

Man kanske skulle ta och beställa hem några?

Aj

Av Marie - 25 oktober 2008 12:19

Så nu sitter jag här. Har för ont i magen för att få följa med båten, det är typiskt att när man vill göra något så ska magen bara krångla. Så nu sitter jag här och har ont i magen. Det är tur att det finns internet så man har något mer att göra än att ha ont i magen. Jag har också läst en del, och snart så ska jag väl ta och ta en tupplur?

För stunden så har jag inte lika ont i magen - alltid något. Det är frusterande att ha IBS då man ständigt har ont i magen, varje dag faktiskt. Skillnaden är att smärtan har flyttat på sig eller att den beror på väderspäningar som inte kommer ut. Men inget av det är särilt kul, det gör bara ont. Annars så sitter jag och surfar runt lite. Jag tror att jag ska titta på film lite senare idag.

Av Marie - 24 oktober 2008 22:19

Men snart ska jag ta och bada fotbad, det som jag inte hann göra igår och så har jag också andra grejor som jag ska göra tills imorgon. Ibland skulle man vilja önska att dygnet har fler än 24 timmar, men det skulle ändå vara jobbigt i längde - så jag vet inte vad som blir bäst? Man kan ju alltid tycka att dygnet vore längre när man har en del att göra.

Jag hittade det här klippet nyss. Nå, vad var jag? Ah, dygnet. Det är nog bäst att jag börjar att stätta igång innan det aldrig blir gjort.

Av Marie - 24 oktober 2008 21:27

Snart ska jag ta och börja att ladda iPoden, ska bara tänka lite om det är några album som jag ännu inte har importerat in i iTunes. Har även för mig att jag behöver ladda ner omslagen på några till album. Annars så sitter jag just nu och tittar på veckans avsnitt av Livet i Fagerviken, där allt verkar hända. Och om inte det skulle vara nog så har jag fått för mig att jag vill ha ett skärp som jag inte har sett på ungefär 6 månader. Tycker ni också att det är rätt tid att börja att leta nu? Snart lutar det väl åt att jag inte kommer att hitta det idag. Annars så ska jag väl läsa lite, mer som vanligt. Men jag har i alla fall hittat 2 st album som jag saknat i mer än ett år nu, men som sagt inget skärp.

Av Marie - 24 oktober 2008 01:01

Bild från backstreetboys.com


Jag minns inte längre vad jag skulle skriva om men jag funderar på att göra mig ordning nu och ta och läsa lite till om jag orkar? Jag hoppas att jag hinner göra det jag tänkte senare idag. Men hoppas att jag inte somnar innan jag är klar, då kan det bara sluta illa. Men jag måste nog gå nu. Godnatt!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards