I huvudet på Aponi

Alla inlägg under mars 2009

Av Marie - 24 mars 2009 11:25

Det verkar inte bli något leg förens nästa vecka, jag glömde bort att man måste ha personbevis för att utfärda ett ID-Kort, så tydligen har det gått för långtid sedan förra gången. Det är konstigt hur fort man glömmer när man inte gör saker varje dag. Och snart ska jag ta och återgå till att läsa en stund, det ska bli skönt att bara göra något annat för en stund men jag tror att jag kommer att åka ner imorgon och utföra mina ärenden i väntan på personbeviset för att vissa saker, kan inte vänta på sig längre. Men nu ska jag ta och återvända till boken och så får jag se när den tar slut och jag är tvungen att börja läsa en annan. Oftast brukar jag känna mig tom inombords efter att jag har läst en bra bok, för att jag gärna skulle ha velat läsa lite till och velat veta hur det gick men det är inte ofta som det blir så.

Av Marie - 23 mars 2009 22:13

Jag sitter här och har kollat på tv i några timmar nu, helst vill jag se ett program till innan jag somnar men för närvarande så vill jag ta och fika lite och sedan läsa något kapitel i boken. Det är runt 70 sidor kvar, så den är slut tills på onsdag - synd för jag gillade verkligen den här boken. Men det är väl bara att ta nya tag och bestämma vilken man ska läsa härnäst och jag tror att jag är lite sugen på att läsa Psykopaten av Dean Koontz. Får se om det blir den eller om jag väljer att läsa en annan bok istället. Annars ska jag försöka fixa mitt nya leg imorgon eller på onsdag, det är bra att få det gjort. Sen ska jag nog ta och bädda rent i sängen imorgon, och då kan jag ta och inviga min nya kudde. Så då har jag ett nytt uppdrag till dess, men nu tänker jag svara på några mejl. Ta en fika och läsa lite gran innan jag bestämmer mig hur vidare jag vill se Numbers eller inte.

Av Marie - 23 mars 2009 16:36

Jag hade ingen lust att göra någonting idag, så leg får vänta tills en annan dag, jag trodde ju att jag skulle få se CSI:NY då fick vi strömavbrott som höll i flera timmar, så ny tycker jag att jag inte behöver släcka lampan i en timme mellan 20.30-21.30 på lördag för en klimatsmart lördag, för vi hade inte ens värme på elementet i flera timmar. Så jag var riktigt sur att jag inte fick se det avsnittet, utan jag fick sitta i stearinljus och läsa Fallen ängel, men det gick i alla fall lättare än när jag senare var tvungen att läsa med hjälp av ficklampan, men det var skönt när strömmen kom tillbaks. Men pga att strömmen gick så fick jag möjlighet till att bara läsa och på ett sätt var det skönt för den börjar bli riktigt intressant, så ja den är läsvärd. Och jag vill ha fler av hans böcker som handlar om Harry Bosch. Men nu ska jag åter gå till att läsa Fallen ängel, så får jag se vilken min nästa bok kommer att bli?

Av Marie - 22 mars 2009 20:45

Om en stund ska jag ta och fika, och samtidigt läsa lite ur boken Fallen Ängel, kanske imorgon kommer jag och betala och ladda ner dem för att sedan ladda in dem i iPoden, för nu har jag bestämt mig för vilka böcker jag vill ha. Sen ska jag också ta och testa kudden som jag tog och köpte idag, jag hoppas att den kommer att leva upp till vad den lovar, så att man kan ta och sova fortare än vad som hittills var möjligt. I veckan ska jag också ta och beställa lite underkläder men också ta och beställa nya hårvårdsprodukter, jag måste bara ta och bestämma mig för vilket märke jag ska välja och för vilket använingsområde. Men nu ska jag ta och hitta något och äta och försöka ta och läsa lite mer i den spännande boken innan jag ska se CSI:NY och därefter gå och lägga mig. Får se om jag kanske hittar en film jag inte sett på länge eller om jag börjar att se om någon av mina tv-serier, som jag inte har sett på länge? Men först ska jag koka lite te.

Av Marie - 22 mars 2009 18:43

Idag har det hänt en del. Jag har läst en hel del, och nu är det klart mindre än halva boken kvar och nu börjar det även börja blir riktigt intressant i boken för det har fått upp ett spår ett riktigt starkt spår över vad som hände nästan 10 månader innan men som har visa kopplingar till deras pågående utredning. Sen verkar det som om Gossip Girl kommer att släppas runt den 17 juli, alltså 3 månader efter att den importerade tv-serien landar i hyllorna, så man får ta och hålla ut några månader till innan den kommer ut. Så man får väl ta och hålla ut några månader till, annars tänkte jag ta och ladda ner några nya mp3-böcker, och ladda in i iPoden, det finns plats för många fler böcker i den och ibland är det bara skönt att luta sig tillbaka och lyssna, jag ska kolla om jag kan hitta någon med samma författarare som jag läser just nu. Och jag har hittat en, som är skriven av honom och som handlar om samma polis som jag läser om nu. Men annars var jag nere och tog fotografi till mitt leg idag, så imorgon tänker jag ta och fixa ett nytt leg, sedan finns det visa saker som jag har kvar att fixa imorgon när jag åker ner på nytt.

Av Marie - 21 mars 2009 23:37

Jag hittade bara ett roligt klipp idag, jag tittade på ett par stycken men inget som jag fastnade för, förutom det jag redan har lagt upp. Annars händer inte så mycket, det finns inget mejl att läsa och ingenting att titta på - så på den fronten har jag tråkigt. Jag har heller inte hunnit läsa något sedan sist, men jag hoppas att jag ska hinna ner imorgon och fotografera mig inför mitt nya leg. Men jag kan alltid ta och läsa en stund innan jag somnar, jag funderar på att köpa en ny kudde som gör det möjligt att sova på sidan - vilket jag helst gör. Just nu tycker jag inte om två av de tre som ligger i min säng vilket gör att det tar en stund innan jag tillslut somnar. Men jag såg igår i reklamen att det har kommit in en ny kudde som verkar passa mina behov, så nu tänker jag ta och prova den. Hoppas att de har fått in den tills imorgon. Men det är bara lite som jag kommer att göra imorgon.

Av Marie - 21 mars 2009 22:03


Nu har jag kollat på årets Robinson och det var väl så där, ur underhållningssynpunkt var det rätt tråkigt fast jag aldrig skulle anmäla mig till programet, men om det inte finns något annat att kolla på så var det okej. Och nu har jag lust att göra något annat men tyvärr vet jag inte vad det skulle kunna vara för något, jag får väl ta och göra det vanliga. Leta upp en lugn miljö och ta och läsa lite för det verkar inte finnas så mycket att göra nu? Men nu låter det som att jag kommer att få tillfälle att köpa några av smyckerna som jag pratade om tidigare idag för vi ska kanske under nästa månad åka på en dagsutflyckt till Åland och då får jag ett tillfälle att handla lite smycken och sedan beställa de som jag fortfarande vill ha men som de av utrymmesskäl inte kan ta in. Så det ska bli kul, både att resa men också att handla. Det ska bli kul att bara komma iväg en stund.


Ibland måste man ha kul, det verkar Brian i Bsb tagit fasta på.

Av Marie - 21 mars 2009 13:52

Det fanns ingenting att göra igår så jag tog och läste en stund och som jag fortsatt att göra tills jag släckte lampan, så nu är jag snart läst halva boken - alltid något. När jag vaknade så hade jag ingen lust att gå upp så jag låg och drog mig länge. Och om en stund ska jag nog ta och börja läsa igen, det finns inget annat roligt att göra för tillfället. Man har ju inte roligare än man gör sig, men det är tråkigt att det inte finns så mycket att göra. Det gör att det fort blir långtråkigt när man inte gör så mycket. Det är tur att jag för en månad sen tog en funderar om jag verkligen ville ha örhängerna, och nu är det tur att jag tillslut bestämde mig för att vänta. För nu har jag hittat andra smycken, nya smycken som har dykt upp hos min favorit smyckesaffär. Ibland är det synd att man inte bor i Mariehamn, men vad kan man göra åt det?? Då kan jag beställa hem det jag tycker om, och det var en del sist jag kollade. :) Så snart slår jag till.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards