I huvudet på Aponi

Alla inlägg under mars 2009

Av Marie - 20 mars 2009 21:39

Jag sitter här och har inget att för mig, för stunden. Jag vet inte ens vad jag ska göra om någon timme, för jag har redan sett alla filmer som jag har så jag vet inte vad jag ska ta och hitta på. Men jag kan ju alltid läsa, men det är tråkigt att det inte finns någon film man kan se på ikväll. Det positiva med att läsa en stund idag är att man hinner komma in i boken en bit, de senaste dagarna har jag inte läst så många sidor per dag. Men det finns annat att göra än att se på Saw, ingen av de filmerna är bra. Det är rent av äckliga och jag struntar i att det bara är på film, ser man dem mår man ju mer än dåligt - under tiden men också efteråt. Så jag har satt mig här och går igenom helg reklamen istället, det finns ingenting med den som är hemsk eller det skulle vara om man hittar något som man inte skulle kunna handla men annars är den rätt oskyldig.

Av Marie - 20 mars 2009 18:56

Idag är det vårdagjämning men det är inte det enda som händer idag, det finns en del att titta på tv, och ett av programet börjar om några minuter. Jag har läst lite gran och tränat en stund sedan jag var här sist, det blev lite långtråkigt med att inte ha något att göra. Men nu ska jag ta och titta på frågesport för att se hur pass mycket man kan och i bland kan man också lära sig något av det. Men nu måste jag springa för jag är redan försend.

Av Marie - 20 mars 2009 15:10

På något sätt så känns det bättre att göra mina ärenden på måndag och i värsta fall kan man ju ta ett foto i helgen så att man delar upp ärenderna på två dagar, då kanske jag blir tillräckligt motiverar till att utföra dem också och inte bara skjuta upp dem hela tiden? Och istället göra andra saker i helgen som att läsa, och kanske också ta en promenad eller två. Just nu sitter jag och bläddrar i min månadstidning som ramlade in genom dörren fär ca 2 timmar sedan och jag älskar att läsa den och få insperation från den. Annars sitter och fundera just nu, på lite alltmöjligt. Tankarna flyger runt, runt och det är inte länge de stannar still så pass länge för att man ska hinna uppfatta dem. Sen har jag hittat en sida på nätet där man kan se/fina bilder på sig själv som existerar på nätet, hur många det finns som heter samma sak som du och en del annat. Själv är jag ensam om i hela världen med mitt namn, nu kan du också kolla in information om dig själv på 123people.com idag.

Av Marie - 19 mars 2009 19:32

Tidigare idag tog jag en promenad i det fina vädret, och gick och sorterade mina tankar, sedan har jag spelat en stund men och också läst några sidor, om en stund ska jag se Stockholm - Arlanda men efter det hade jag tänkt att läsa en stund igen. Nästa månad börjar det släppas lite dvd av filmer jag velat se på bio, fast jag hellre köper en dvd istället för att gå på bio. Dels kostar det lika mycket och dvd kan du se om och om igen, sen orkar jag inte gå på bio. Får se om den dvd som jag är intresserad av, är något och se? Den heter i alla fall Bröllopsduellen?? men en annan rolig film verkar vara En shopaholics bekännelser som det är premiär på imorgon. Men sen ska jag också ta och kolla igenom min senaste katalog och se om det finns något i den som jag gillar och vill ha. Annars väntar jag på det vanliga, som händer lite senare idag men hoppas också på att jag kommer iväg imorgon till centrumet.

Av Marie - 19 mars 2009 12:05

Årets GB´glassar har anlänt i butikerna, och i år finns det två nya Magnum, en med mandel Magnum Temptation Caramel & Almonds inuti och en med Brownie Magnum Temptation Chocolate. Cornetto Citron har kommit tillbaka, och två barnglassar som har blivit inspirerade av den kommande Ice Age 3 förmodar jag? De heter i alla fall LemonAge och Ice Age. Solero har också kommit med en ny nyhet Solero Berry Berry, och sen har det kommit två uppdateringar en ny Nogger och en ny Sandwich, Sandwich Stracciatella och Nogger Mint som avslutas med Ben & Jerry, de här är inte ny den kom förra säsongen men såldes då bara på Seveneleven och Pressbyrån och det nya är att den nu ska säljas överallt i GB monter. Ben & Jerry's Wich heter den nya glassen. Det går att läsa mer om dem här.

Av Marie - 18 mars 2009 23:51

Sedan förra gången så har jag läst lite och tagit mig en dusch, och sedan kollade jag på efterlyst och Vårt bröllop i era händer. Jag ska försöka komma ner till centrum imorgon och i alla fall utföra hälften av mina ärenden, innan de stänger för dagen. Så jag hoppas att jag kommer iväg, för det börjar bli på tiden. Annars har inte mycket hänt är jag rädd, och jag ska snart ta och fika lite. Och läsa lite gran innan jag ska titta på lite tv för att varva ner innan jag kryper ner i sängen, det ska bli skönt att komma iväg till centrumet någon gång för det är ju verkligen på tiden. Så jag hoppas att det blir en bra dag för mig, men att solen kommer att skina för alla andra. Nu ska jag ta och titta över mejlen sedan ska jag ta och fika en stund.

Av Marie - 18 mars 2009 16:44

Idag är det 14 år sedan min morfar dog, det känns konstigt att tiden har gått så fort. 14 år det är mer än halva mitt liv, och tyvärr minns jag inte så mycket som jag skulle vilja minnas. Jag minns att han var lika envis som jag kan inte längre plocka fram hans ansikte ur mitt minne, det får jag använda fotografier till. Tänk om man kunde minnas fler små detaljer? Men jag minns fortfarande sista gången jag såg morfar, det var efter han fått sin andra hjärtinfarkt och åkte in till sjukhuset efter en hel del övertalning. Tyvärr kom han aldrig hem, utan under sin undersökning så fick han sin tredje som gjorde att han hamnade i koma liknade tillstånd. Två dagar senare kopplades han bort från maskinerna och läkarna sa att han skulle vara död inom 2 timmar istället levde han i 14 dagar till innan han fick sin fjärde hjärtinfarkt och somnade in. Tänk om man skulle kunna minnas mer saker men också kunna minnas mer som hände innan han dog. Jag saknar dig, Bror.

Av Marie - 18 mars 2009 15:07

Det blev ingenting av med mina planer idag, fast solen skiner ut så nu känner man att våren är på väg. Hoppas man sett den sista snön den här säsongen, för nu vill jag börja se vårblommor och höra vårfåglarna sitta i träden och kvittra tillsammans med vinterfåglarna. Men nu ska jag ta och titta på Spårlöst, ska se vad som händer i veckans program. I förra veckans så hittade de deras 5:e syskon och delar av sin mors släkt i Polen, men i veckans avsnitt så flyger de ner till Chile för att leta efter hennes mamma. Vi får se hur det går. Sen ska jag ta och läsa lite mer i boken, och det har börjat att hända lite i den nu och sedan ska jag träna lite senare idag. Det blev inte av igår så därför ska jag ta och göra det idag, men först ska jag ta och äta lite mellanmål, för nu känner jag att det suger lite i magen.


Getmjölk ska ju vara nyttigare och mer magvänlig än komjölken, men var och hur får man tag på getmjölk i Sverige? I Spanien och Portugal som nästan inte dricker någon annan form av mjölk är det lätt att hitta den, men det verkar det inte vara här? Jag skulle gärna vilja få tag på getmjölk om den nu är bättre än vanlig mjölk.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards