I huvudet på Aponi

Alla inlägg under mars 2009

Av Marie - 4 mars 2009 23:29

Nu ska jag snart ta en fika och bläddra igenom dagens tidning samt läsa en och två sidor i boken innan det blir dags för nattv innan jag kryper ner innanför täcket. Sen kanske jag bara tar en promenad och skytter på tripen ner till centrum och kanske planerar in den under nästa vecka, då jag ska ta och fixa nytt leg, och gör allt på en och samma gång så det blir gjort och det är en del. Som nya par skor MBT skor som ska vara bra för kroppen att gå i, påfyllning av handkräm och kiselgel, nytt leg och något mer som jag säkert kan komma på rätt fort. Ah, choklad och kanske glass också? Jag älskar glass, eller i alla fall ett märke men det har ni nog lagt märke till vid det här laget. Men nu ska jag ta och förbereda mig inför Numbers och sedan ska jag gå och lägga mig. Godnatt

Av Marie - 4 mars 2009 19:39

Phu, nu har jag gått 3 km på maskinen och i alla fall för stunden är jag helt slut. Det lär vara nyttigt att träna och röra på sig, men undra om det är så nyttig att bli helt slut? Törstig blir man också, så man dricker nästan en halv liter på lite mindre än 15 minuter. Men nu ska jag återgå till att spela, jag har ett tag suttit fast men nu har jag hittat lite ledtrådar som gör att kan komma förbi hindret där jag förnärvarande har kört fast. Ska se om jag nu kan komma förbi det och längre in i spelet och att jag sen hinner se Efterlyst som börjar om någon timme. Men sen ska jag väl ta och lästa en stund innan det börjar och sen medan jag väntar på kvällens avsnitt av Numbers sedan brukar jag gå och lägga mig. Får se om jag åker ner en stund på centrum imorgon? Det är ett par saker som har tagit slut och som måste inhandlas, får se om jag orkar gå upp imorgon, jag sover 9 timmar om dagen och under 9 timmar och jag är mer än levande död.

Av Marie - 4 mars 2009 15:31

Det känns som min dag börjar först när jag har gått igenom min lista av bloggar som jag följer, på något sätt så ger det mig insperation - men till vad? vet inte ens jag. Men det är irretarande när internet kraschar som det brukar göra ett par gånger i veckan, då får man hålla tummarna att man har sparat inlägget innan man startar om nätet *suck*. Annars har jag läst mer än 1/3 av boken, Snablar! och då undrar jag genast vilken min nästa bok kommer att bli men det vet jag inte än - jag bara läser på. Men nu ska jag ta och äta snart men innan dess ska jag ta och prata lite, jag älskar att prata det kan jag göra hela dagarna. Och sedan får vi se vad jag tar och hittar på, fast om jag skulle ta och städa lite och träna en stund så skulle i alla fall inte det vara dumt. Vi ses om ett tag...

Av Marie - 3 mars 2009 23:29

För ett tag sedan såg jag The Fortune med bla Jack Nicholson och den var väldigt rolig, det blir så dumma situationer i filmen att man inte kan göra något annat än att skratta åt skrämten. Under tiden jag satt där passade jag även på att ta mig ett fotbad, det kan aldrig skada. Men sen har jag även suttit och läst i Snablar!, det har dock inte blivit något städning alls och det verkar som jag bara har latat mig. Fast idag har jag bara gjort sånt som är roligt, ibland får man har såna dagar också - då det vart roligare att läsa än att städa. Men nu ska jag återgå till att läsa och att ta mig en fika för att sedan varva ner framför tv innan jag går och lägger mig. Så nu passar jag på och önska Godnatt.

Av Marie - 3 mars 2009 18:47

Jag vet inte om det är för att det är mars månad = löpning i katternas värld eller om min hona allmänt har bestämt sig för att leva rövare, men hon har nu i 4 dars tid hållt på att skrämt upp vår stackare hankatt. Hon flyger på honom, eller i närheten av honom - vilket inte är särsilt snällt då han kommer från en ostabil bakgrund vilket gör att han är otryg vid häftiga rörelser och ljud. Då har hon gjort det till en sport att trycka ner honom, några gånger varje dag för att hon löper och då enligt hennes mening ska vara den som styr. Så nu har vi fått en nervvrak till katt och en primadona till hona. Jag hoppas våren kommer försvinna fort så jag slipper brytta in i dessa slagsmål. Men nu måste jag gå, hon ska in igen. När hon är ute och vill in, då hoppar hon upp på dörren och hänger i sina tassar tills hon ramlar ner.

Av Marie - 3 mars 2009 15:16

Jag sitter här och har nu börjat läsa Snablar! som är lite små rolig, men jag orkade helt inte skratta innan jag släckte lampan inatt. Men det handlar om en elefant från Finland som pågrund av en ny lag separeras från sin mamma och tvingas lämna landet. Den tillbringar några år med att uppträdda i Ryssland, på bla järnvägsperonger. Den förra boken som jag har läst, Ren som snö vissade sig vara väldigt bra när jag äntligen läst ut den, det är synd att jag inte var särsilt sugen på att läsa när jag läste den boken, för det gav den ingen rättvisa. Den var ju spännande och bra, det var bara jag som var less på att läsa just de dagarna - i alla fall i början av boken. Men nu ska jag återgå till att läsa lite mer i boken, under tiden som jag försöker att tänka på något annat än min mage, för nu har jag ont igen. Jag får ta och dricka min gel efter maten så att smärtorna försvinner för resten av dagen, för det gör just nu väldigt ont och det brukar hålla i sig tills man vart på toa då släpper det. Tänk om man kunde önska sig en annan mage, en mage fri från IBS syntom så man slipper ha ont i magen - varje dag.

Av Marie - 2 mars 2009 22:24

Nu ska jag snart gå och snabb städa innan jag tar och fikar framför tvn lite senare, jag funderar på att kanske ta och börja titta på förhäxad igen, det är 1 av 3 tvserier som jag har på dvd. Det var ett tag sedan jag såg den, någon gång ifjol tror jag att det var. Åh, i ju förra våren. Måste det snöa ännu mer när jag vill ha VÅR? Tror inte det hjälpte mycket heller. Jag får väl ta och stoppa huvudet i snön tills den börjar tina någon gång? Jag får väl ta och städa ända fram till vår? Men jag har ingen lust. Jaja, jag har i alla fall inte många sidor kvar i boken nu, det är något att hurra för. Fast det finns ingen här, så det blir lite svårt men jag får ta och göra det själv. Sen ska jag gå och äta något för jag är hungrig,ibland känns det som att man inte gör något annat än äta. Spontant har jag inte lust att läsa någon av böckerna som jag ska läsa den här månaden, just imorgon. Får nog ta och läsa en annan bok emellan så jag kanske får insperation att läsa mer och fortare ett tag igen och så kommer förhoppningsvis våren på posten eller i alla fall på köpet. Men nu ska det bli gott att äta någon macka och dricka en kopp te, på återseende imorgon.

Av Marie - 2 mars 2009 19:45

Nu har jag städat en del i mitt rum, inte allt men en del och det börjar att se ut som ett nytt rum - ett renare rum i alla fall. Jag ska nog ta och städa skrivbordet lite mer innan jag går och lägger mig, så jag har lite mindre att göra imorgon. Sen har jag lagt kläder i byrån och snart måste jag nog ta och rensa i byrårna igen, för att få plats med allt men den dagen den sorgen blir inte nu i alla fall. Sen ska jag ta och på allvar läsa ut Ren som snö, men nu om en stund ska jag se Charterhjältar och sedan Cityakuten så det får bli efter dem i såna fall som jag plockar lite, slänger sopor och läser i boken. Sen ska jag ta och fika innan jag går och lägger mig, kanske kommer jag och skriver något mer här innan jag går och lägger mig. Får se vad det i såna fall kommer att handla om?

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards