I huvudet på Aponi

Alla inlägg under mars 2009

Av Marie - 14 mars 2009 23:01

Och så har jag tittat på hela Timmarna, och jag tyckte det var en bra film, men lite sorglig. Jag har aldrig läst den, men jag har lånat den innan den gick upp på bio men jag hann aldrig läsa den, så nu sitter jag och funderar över om jag någonsin kommer att läsa den? Annars såg jag ju melodifestivalen. Vann rätt låt? Det tycker jag i alla fall, för det var ju inte snälla, snälla som vann. Men jag tyckte att det tog lite väl lång tid innan det vart klart, men nu har vi i alla fall ett bidrag som ska mot Moskva. Nu är det rent i mitt rum i alla fall, får se när jag hinner städa under på skrivbordet? Nu ska jag ta och läsa några sidor till, och kanske lyssna på lite musik.

Av Marie - 14 mars 2009 18:09

Undra hur det kommer att slutat ikväll. Det känns som att det finns 10 möjliga vinnare och jag vet att de är 11, men det känns konstigt om Snälla, snälla kommer att vinna idag. Men annars kan det sluta hur som helst, tråkigt bara att det kommer att ta längre tid än vanligt för det kommer väl bli så nervöst att man får ont i magen innan det är över. Förhoppningsvis är det en av det bättre låtarna eller numren som går vidare till Moskva. Men tílls dess har jag andra planer som jag nu måste sätta i värket för att överhuvudtaget hinna klart eller ens halvvägs innan det smäller och tävlingen börjar. Nu börjar allvaret, nu är det snart över men tills dess ska jag helst ha städat klart, och mitt rum ska helst vara dammfritt.

Av Marie - 14 mars 2009 17:27

Jag har smått börjat närma mig slutet av Pappersväggar, och det är nu mindre än 50 sidor kvar så den kommer att vara utläst innan helgen är över. Jag ska snart se slutet av Timmarna som jag var för trött för att se igår, och efter det men före Melodifestivalen hoppas jag att jag hinner dra ett varv med dammsugan över mitt golv. Vad har jag annars gjort idag? Jag har sett Spårlöst via nätet, det sänds ju tyvärr samtidigt som Cityakuten och CSI så det är tur att två av dem går i repris, så att man kan se dem i efterhand. Jag måste snart ta och beställa nytt shampo och balsam, det känns så skönt att jag har hittat hårvård som är bra för mig, naturen och som inte ger mig värre eksem än jag redan har. Fast den börjar att läka ihop nu, så nu måste jag fortsätta med det enda hårvård som inte gör att jag kliar sönder halva min hårbotten. När man står och funderar medan man tvättar håret och man nu har hittat ett shampo och balsam som gör så att det inte kliar, då vill man inte ens veta vad det är i de vanliga hårvårdsprodukterna som kliar, vad de innehåller för kemikalier som jag tydligen reagerar mot. Men de nya shampot luktar så gott, honung, apelsin och rosenvatten - som det innehåller samt en gnutta olivolja. Man känner sig ren när man är klar, och det bästa av allt - det kliar inte längre.

Av Marie - 13 mars 2009 23:25

Jag ska snart ta och fika och dricka lite te och titta på någon film. Jag har också suttit och tittat på nya silversmycken som jag är intresserad av att beställa, men jag vet ju inte om jag ska åka med någon av kryssningsbåtarna om ett tag, för de har ett minimalt av utbudet jämnfört med webshopen, som är en droppe i havet om man jämnför den med deras butik i Mariehamn, men dit kommer nog inte jag på år och dar. Fast om kan då beställa saker som inte finns på båtarna om man väljer sedan att köpa det som finns av smyckerna på båten och så har på så vis tänkt till lite och inte beställt allt på en och samma gång. Jag får ta och fundera en stund till, vilket jag verkar vara bäst på. I alla fall mycket bättre än att fatta ett beslut, då man sedan måste stå kvar vid det beslut man tagit gör att det ibland kan vara lite svårt eller rent av jobbigt att ta ett beslut, men jag har i alla fall tagit ett beslut över vilken film som jag vill se och det får nog bli Timmarna med Nicole Kidman, Meryl Streep och Julianne Moore som jag aldrig har sett förut.

Av Marie - 13 mars 2009 22:14

Ja, och så var helgen i antågande igen. Är det bara jag som tycker att det börjar att gå fortare och fortare tills nästa helg? Fast det beror på, när man har tråkigt så känns det som att klockan dras fram av en snigel. Och så var det fredagen den 13, den sista fredagen den 13 i år, och den kommer att kände tecknas som den dag då hemglass inte kom men var i närheten, eller den fredagen då jag nu är inne på sista novellen i boken. Jag får se hur den kommer att sluta och vilken bok jag ska fortsätta med nu. Men annars finns det andra saker man kan göra, men som inte är lika roliga. Jag får se när jag får ett städryck igen, för det har jag inte haft på flera dagar och det börjar märkas när inget blir gjort. Men jag hoppas att jag snart få lust till att börja igen och att få andra saker gjorda också, men helst inte samtidigt.

Av Marie - 12 mars 2009 23:51

Det finns ett par saker jag ska göra innan jag går och lägger mig, som att kolla på Numbers, men inte om jag redan har sett avsnittet. Men innan dess ska jag ta och läsa lite. Det är allt kul att läsa lite varje dag, det kan också hända att jag lyssnar på lite musik innan jag går och lägger mig, det beror på hur trött jag är innan jag går och lägger mig. Det ska bli intressant och se vad som händer imorgon, men framför allt vad som blir gjort imorgon. Men jag hoppas i alla fall att jag kommer att göra hälften av vad jag har för avsikt att göra imorgon och så får vi se vad som händer och vad jag kommer att göra, men jag hoppas att jag fixar ett nytt leg imorgon, men jag kan inte lova något bestämt än - men jag hoppas.

Av Marie - 12 mars 2009 22:01

Idag har jag tagit en promenad och sovit middag, jag har också tagit och läst och har nu läst mer än halva boken. Men sen har jag inte haft lust att göra någonting mer idag, jag har inte vart på humör fast jag hade planer igår på att uträtta mina ärenden idag. Men jag hoppas att jag ska få kraft och ork men framför allt lust att ta tag i det imorgon istället, så på det planet har denna dag inte varit något föredöme, men jag skyller det på vädret. Det har idag vart snö överallt och gråmulligt i flera dar nu. Jag tycker heller inte om solen skinner för att jag får huvudvärk och måste springa runt i solglasögon och när det är som värst även inne, men det ser i alla fall trevligare ut än det gör nu. Men annars måste jag komma igång med min städning som jag inte alls har ägnat min tid åt överhuvudtaget idag, *suck* och det som behöver göras också.

Av Marie - 11 mars 2009 23:13

Jag ska ta och läsa lite i boken om en stund, kanske att jag hinner till den åttonde novellen i boken innan jag går och lägger mig? Sen ska jag ta och varva ner för att imorgon förhoppningsvis kunna uträtta lite ärenden. Sen får jag se vad som mer händer, det är ju en del som man behöver. Jag ska ta och fika om en stund och läsa en stund innan Numbers, sen får vi se om jag lyssnar på lite musik innan jag släcker lampan för idag. Jag har också klarat ut Grey's anatomy spelet idag, samma dag som den släpptes. Jag sitter och funderar över vad nästa novell kan tänkas handla om, det enda som är gemensamt mellan dem att det handlar om något i sagornas världen eller att man ska ha en stor potion fanasi, för här möts man från mellan troll till robotliknade vikariater. Få se vilket som blir min nästa bok efter denna är utläst, men tills dess är det några dagar kvar.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards