I huvudet på Aponi

Alla inlägg under mars 2009

Av Marie - 11 mars 2009 15:27

Jag satt och läst en blogg som sedan ledde in mig på arlandas sida, och om bara några veckor är arbetet med den nya terminal 5 klart. Där säkerhetskontrollen kommer att vara på två plan samt en mycket större taxfree. 1700 kvadratmeter för att vara exakt eller 6 tennisbanor, kommer man hinna med planet om man går in i butiken är min fråga? Men annars rullar det på som vanligt, jag börjar snart att läsa nästa novell och om jag mår bättre imorgon så ska jag försöka klara av mina ärenden på samma gång annars får jag väl dela upp dem. Jag ska väl ta och träna om ett tag, och så ska jag ta och små städa, jag ska förska ha det städat innan helgen. Annars sitter jag och funderar över boxen med samtliga avsnitt av Grey's anatomy, jag kanske tar och beställer den i slutet av månaden? Men tills dess finns det andra saker som ska göras, av en lista som aldrig verkar ta slut.

Av Marie - 10 mars 2009 22:13

Men nu ska jag ta och återgå till mitt spelande och se vad som mer händer innan det är dags för att se på kvällens Numbers och så får jag se om jag hämtar packetet imorgon eller om jag åker ner till centrum, det känns inte som om jag kan göra bägge sakerna samtidigt just nu. Och var tog våren vägen? Varför fortsätter det och snöar när jag vill att de ska bli vår? Jag är trött på allt halkande, slaskande och snösläntar. Jag vill att det ska vara vår med solsken, vår blommor och fågel kvitter. Men jag antar att jag får ta och vänta ett tag på det. *suck* Tänk de som redan har vår just nu. Se hur juvligt det ser ut på bilden, så vill jag att det ska vara just nu.


Bilden är lånad.

Av Marie - 10 mars 2009 21:40

Idag har jag läst en hel del och snart läst ut den fjärde novellen och nu är det bara sex kvar eller 5 och en epilog till Hanteringen av odöda, men jag kommer att ha börjat på den femte novellen innan jag släcker lampan för idag. Men jag ska även hinna med att titta på Numbers och spela lite mer på spelet som kom hem idag, och det är väldigt kul det heter Grey's Anatomy, fast den tydligen ska släppas imorgon så kom den hem till mig idag. Man spelar allihopa och försöker att lösa deras problem och ibland är det svårt då man kämpar mot klockan. Men jag har också tränat idag, fick upp pulsen riktigt regält och då brukar jag bli törstig. Jag gick / sprang 3 km på 9,30 istället för 11,40 i förgår. Och jag har får inte lika fort mjölksyra längre, det tycker i alla fall jag är det bästa med alltihopa. Sen funderar jag på att köpa boxen med alla avsnitten av Grey's Anatomy, men det får jag ta och fundera över lite senare och när jag ska göra det.

Av Marie - 10 mars 2009 21:17

Detta är mat jag inte tycker om! Utmanad av Sandra T.


Skriv ner 5 maträtter du INTE tycker om, för att sedan se om någon annan gillar dem. Detta är bara några stycken.


1. Risgrynsgröt

2. Surströming

3. Korvstroganof

4. Chili con carne

5. Lever


Jag utmanar dessa två:

Sanna

Maria

Av Marie - 9 mars 2009 19:43

Nu har jag läst ut den andra novellen i Pappersväggar och faktiskt börjat med min tredje novell i samma bok. Jag har heller inte vart nere och utföra mina ärenden idag nere på stan, som att förnya mitt leg, men det kommer att göras under veckans gång datumet rinner snart ut, så det är lika bra att göra det nu så man har lite tid på sig att hämta ut den nya med sitt gamla leg. Men jag ska försöka att göra det innan helgen i alla fall. Sen ska jag ta och utföra mina andra ärenden nere i centrum, men nu ska jag ta och titta på veckans avsnitt av Charterhjältar och Cityakuten. Sen ska jag nog ta och titta på en film innan nattens numbers börjar sedan ska jag sova.

Av Marie - 9 mars 2009 01:58

Jag sitter här och funderar över livet. Det har förnärvarande inte gått jämt upp med mina planer och mål i alla fall från när jag var liten utan det har under tidens gång skrivits om så pass många gånger att jag har tappat räkningen. Och en del av det är rätt sorgligt, jag trodde när jag var väldigt liten att jag vid den här tiden skulle bo för mig själv, ha något att syssla med eller veta vad jag skulle vilja syssla med. Något jag ännu inte gör. Och jag har pga att jag varit mobbad svårt med vis kontakt, vilket har lett till bla att jag aldrig har haft en pojkvän, och pågrund av det känns det som att jag blir kräsnare och kräsnare för varje dag - vilket i slutändan inte kan vara något bra. Jag vet en del vad jag vill ha eller hur han ska va/se ut men det är nog svårare att få det så i slutändan - för jag har aldrig lyckats. Ingen vill bli ihop med mig, så jag la ner försöken för flera år sedan. Känslan av ett nej var för smärtsamt likt den smärta man känner när ingen vill vara med en när man är mobbad. Och den som uppfyller en hel del av mina krav, bor inte i det här landet så chansen är nog mycket liten om inte obefintlig att det skulle bli något av det, sen vet han inte ens om något. Kort och gott så är han lycklig lottad, men det är inte jag. Jag vet inte ens vad man ska kalla det när man inte är intresserad av någon annan än en person man förmodligen aldrig kommer att få heller, men som man inte gör annat än tänker på.


Här är i alla fall en del av mina krav.

  • över 178 cm men under 186 cm
  • brunett - kan man skriva det om en man?
  • blåögd
  • ärlig
  • lojal
  • humor - jag älskar att skratta
  • trogen

Hmm, jag verkar inte ha så många krav eller så är problemet att jag aldrig har fått napp på någon som ser ut/är på detta sätt förut som gör att det känns hopplöst. Men den som jag går och tänker på halva dagarna han passar in på, få se nu minst 4 av de uppräknade kraven. Nej, nu går jag och lägger mig och funderar om jag har några fler krav eller om jag inte är lika depig senare idag som det låter som jag är för närvarande.

Av Marie - 8 mars 2009 21:47

Inatt drömde jag om Nick igen, men jag minns inte längre i detalj vad drömmen handlade om, fast minutrerna efter jag vaknat var den mer tydlig än vad den är nu tyvärr. Det är många gånger man önskat sig att en liten del av det man drömmer om får vara sant i alla lite längre efter att man har vaknat upp. För känslan är alltid skönast när man ligger där på gränsen till att vakna det är den bästa tiden enligt mig.


Men annars ser mina hörlurar till stereon ut att dansa på sista versen. Och det börjar väl bli dags att köpa nya. Ingen av de jag har är så väldigt bra när det gäller att återge bra ljud eller den ena är i alla fall bättre än den andra, men inga av dem är jättebra på det. Och att de sedan håller på att gå sönder gör det inte bättre. Så nu blir det till att införskafa både stora hörlurar till stereon förutom dem jag behöver ha i iPoden, ibland känns det som hela livet motarbetar en - i alla fall pening mesigt.

Av Marie - 8 mars 2009 21:06

Nu har jag läst ut den första novellen i boken och hunnit börja med min andra novell som är kortare än den första och därför tror jag att jag hinner läsa ut den fortare än den första? Önska man ju i alla fall göra. Jag tänker i alla fall ta och se en film innan det är dags för veckans repris av CSI:NY som jag inte kunde se pga att Cityakuten krockar då båda visas samtidigt. Då är det tur att CSI:NY går i repris som man kan se det senare i veckan. Jag har också tränat en stund och städat lite gran, ska nog ta och städa lite till innan jag börjar att titta på film, men jag har ännu inte bestämt vilken det är som jag vill se. Men jag vet i alla fall en del som jag kommer att göra imorgon, som att hämta ut ett packet, och sedan utföra lite ärender nere i centrum.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards