I huvudet på Aponi

Alla inlägg under mars 2009

Av Marie - 17 mars 2009 22:04

Jag hade tänkt titta på veckans avsnitt av Spårlöst, men den vill inte sammarbeta med mig idag. Den startar inte, och jag vet inte hur många gånger jag sett reklamen och sedan blir det svart. *suck* Det kanske går bättre om jag försöker imorgon istället? Det är kanske bättre att ta och fika lite och läsa Fallen Ängel istället för att få Spårlöst att fungera via replay. Tur att Numbers inte sänd via replay då de inte verkar fungera just nu, annars skulle man inte ha något att kolla på innan man går och lägger sig. Får se om jag åker ner och utför mina ärenden imorgon, det skulle vara väldigt bra och skönt om de blev av. Dels måste jag fylla på mina föråd, förnya leg och inhandla någon ny glass. Men tills dess tänker jag läsa lite till på min bok, jag tycker att det är rätt roligt att läsa, man kommer bort lite för en stund och det går även att somna fortare om hinner läsa någon sida innan man somnar. Men nu ska jag ta och fika.

Av Marie - 17 mars 2009 15:13

Jag kände mig så seg att jag tog en powernap på en kvart, och nu är jag piggare än innan jag vaknade idag. Och nu efter mitt melllanmål avklarat så sitter jag och väntar med spänd förväntning på dagens middag som kommer att bli hemlagade hamburgare. Men just nu spenderar jag tiden genom att bläddra igenom en ny katalog som kom idag. Såg ett par snygga creme färgade byxor men de är för långa för mig. Det är synd att byxorna är ca 7 cm för långa, annars var det en snygg färg. Många är ju missnöjda med hur de ser ut, och jag kan leva med att jag har en stor rumpa eller den är nog större än vanligt, för många tycker den är stor när den inte är det. Men det jag är missnöjd med är att jag har kortare ben än normalt vilket gör det väldigt svårt att hitta kläder utan att man går och snavar. Vilket gör att caprijeans eller vad den nu kallas slutar mellan 3-5 cm från min fot där mina andra jeans slutar, de gör att jag inte kan ha dem vilket är synd för på sommaren är de snygga att gå runt i. Men nu ska jag ta och spela en stund.

Av Marie - 17 mars 2009 12:36

Jag har läst några kapitel till i boken än förra gången och jag vet lite mer än då, men kapitlen kommer rätt tät i boken, vilket kan vara bra när man vill ta paus eller ska soffan men det tar också lite längre till innan man kommer in i boken och får reda på vad som har hänt - men jag antar att det mesta har för- och nackdelar. Det mesta tycks ju ha det men det kanske inte är hela bilden.

I alla fall lite senare idag tänkte jag ta och gå på maskinen lite, men just nu känner jag inte för det. Jag känner mig fortfarande lite seg sedan jag gick upp. Men jag ska nog ta och läsa en stund så kanske jag vaknar till? Sen finns det lite andra saker som jag har lust med, som att spela att spel som jag inte äger, men jag vet inte om jag kommer klara ut det - så det är nog ingen idé att köpa det då utan att vänta på att The sims 3 kommer - någon gång. Hoppas kan man alltid - hoppet är det sista man har, sägs det.

Av Marie - 16 mars 2009 19:03

Idag har jag börjat att läsa Fallen ängel, men än så länge har jag bara läst lite mer än ett kapitel så jag vet inte så mycket ännu. Bara att det är ett annat polisdestrikt som ska ta över utredningen rörande två mord.


Men nu ska jag ta och titta på tv en stund, Vem vet mest, och ja jag är försenad. Men lite senare också på Chaterhjältar och Cityakuten. Om jag skyndar mig så borde jag hinna. :)


Nu funderar jag på att beställa några smycken nu och andra innan sommaren, det är mycket som händer just nu på hemsidan som tillverkar och säljer smyckerna. :P

Av Marie - 16 mars 2009 16:27

Dagen började inge vidare då jag vaknade med ont i magen, och jag inte hade lust med någonting inte ens att gå och lägga på en räkning känns som att gå ett maraton, något jag inte att ork att göra då jag mådde illa. Men efter en liten promenad och åt mitt medel gjorde att jag på eftermiddagen nu har kommit hem efter att ha hämtat ut packetet, men är fortfarande inte på topp, men jag kan för en liten stund ta och tänka på annat och tex hämta ut ett packet. Jag ska försöka ta och fixa ett nytt leg senare i veckan men det kan bli lite svårt då banken inte har öppet lika länge som postens utlämningsställe och att pricka in en "bra" dag. Men det är jobbigt när månaden innehåller minnemalt med "bra" dagar, för då finns det saker man skulle vilja göra som blir helt omöjliga att genomföra.

Av Marie - 16 mars 2009 13:06

Min katt var ovanligt nöjd idag, hon är så nöjd så det går inte ens att beskriva hur nöjd hon är eller i alla fall hur hon ser ut. Hon har nämligen för första gången - någonsin fått sova i mitt rum under natten. Förut gick det inte att sova med henne, då hon är av sådan natur att hon älskar att sova på kudden, det gör hon fortfarande men inte längre på min kudde. Hon ligger på kudden som ligger i soffan och då gör det inget om hon blir kvar i mitt rum under natten med halvt uppställd dör så hon kan ta sig ut om hon vill det. Hon var fortfarande väldigt lycklig när jag vaknade och lämnade rummet, för att hon i dag slapp skrika för att ta sig in på mitt rum.


För det är vad hon normalt gör. Tro inte för att hon är liten att hon inte hörs. Det låter som att någon torterar henne när hon öppnar munnen och vill få sin vilja igenom även om det betyder att hon vill att en dörr ska öppnas för att hon vill in, och inte för att hon är instängd och vill ut. Så nu ligger hon nöjt och sover.

Av Marie - 15 mars 2009 19:19

Jag sitter och kollar på vilket shampo jag ska beställa härnäst, men även annat när man ändå är på gång att beställa andra saker samtidigt från samma butik. Jag sitter och fundera på att kanske prova på något annat av deras märken också, jag får se lite senare hur det blir, duschtvålen verkar lukta gott - den innehåller apelsin och vanilj. Men jag har också hittat böcker som jag köpt för flera år sedan och som jag har hittat igen idag, så någon nytta har man i alla fall gjort idag. Men det är inte mycket som jag planerade att göra idag som faktiskt inte blev av, och det måste man väl ändå se som en förändring. Men jag måste nog vänta med beställning till i alla fall mitten av veckan, allt kan man inte göra samtidigt - fast man helst skulle vilja göra det ibland. Men nu ska jag ta och läsa några sidor till i boken så att jag snart kan börja med min nästa bok.

Av Marie - 15 mars 2009 15:13


Nu har jag snart läst ut boken, jag har bara några sidor kvar. Och jag tror att väljer Fallen Ängel av Michael Connelly som min nästa bok att läsa efter Pappersväggar. Igår efter Melodifestivalen så tog jag och laddade iPoden men lite nya låtar och tog sedan och tittade på en film, A History of Violence. Den handlar om en man som lever i en byhåla med sin familj och har kämpat hårt med att lämnat sitt gamla liv efter honom, men en dag kommer det i fatt honom - hur han än gör att glömma, vet han vad han måste göra. Jag har tidigare sett lite mer än 3 minuter av filmen, men nu när jag har sett hela så tycker jag att den var rätt bra, men sorglig. Och imorgon ska jag försöka komma iväg och hämta ut packet, sedan sitter jag och väntar tills ikväll då måndagens avsnitt av CSI:NY visas igen på tv.


Jag avslutar inlägget med en snutt av en ny låt med Bsb.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards